Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νταμπλούχος ο Θιναλιακός

Κύπελλο ΕΠΣΚ
20 Απριλίου 2019 / 19:17
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣΚ ο Θιναλιακός παρουσιάστηκε καλύτερος και ήταν άξιος νικητής με 3-0 επί του Αστέρα Πετριτή.

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος πήρε και το κύπελλο για πρώτη φορά στην ιστορία του κάνοντας το νταμπλ.
Η ομάδα της Αχαράβης ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, παρουσιάστηκε πιο επιθετική και κατάφερε να αξιοποιήσει τρεις από τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε. Αντίθετα ο Αστέρας δε βρέθηκε σε καλή μέρα, ήταν κατώτερος των προσδοκιών, η απόδοσή του δεν είχε καμιά σχέση με τις εμφανίσεις που έκανε στο πρωτάθλημα και μοιραία έχασε το παιχνίδι και την ευκαιρία να στεφτεί για πρώτη φορά στην ιστορία του κυπελλούχος.
Το σκορ άνοιξε στο 51΄ ο Παπαρούνας με διαγώνιο σουτ, ενώ ο Κροκίδης με κεφαλιά στο 69΄ έκανε το 2-0 για να κλείσει το σκορ στο 89΄ ο Κλ. Μπάρντι με κοντινό σουτ. Μάλιστα ο τελευταίος αναδείχθηκε MVP του τελικού, όντας εντυπωσιακός σε όλη τη διάρκειά του.
 
ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ (Π. Κορομπόκης): Αργυρός, Κούδας, Κροκίδης, Κλ. Μπάρντι, Ερ. Μπάρντι, Κριεζής (83΄Κυκόκας), Αγόρας, Ματσοβίλα, Παπαρούνας, Αρμένης.
 
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ (Β. Ξάνθης): Πισσιάνης, Ιωακειμίδης, Π. Λέσσης (18΄Καλούδης – 46΄Ίσερης Αν.) , Καρράς, Πολύζος, Κούμπους(63΄Ασπιώτης),, Γαρδικιώτης, Μάμαλος, Χρ. Γεωργοπάλης, Δ. Ισερης, Ν. Γεωργοπάλης (76΄Δ. Στούπας).
 
Πολύς κόσμος βρέθηκε στο γήπεδο, με τις εισπράξεις να πηγαίνουν στον πρόσφατα τραυματισμένο ποδοσφαιριστή της Βολίδας, Ι. Πάγκαλη. Στο ημίχρονο τιμήθηκε ο Κρόνος για την άνοδό του στη Football League. Στους τελικούς που προηγήθηκαν στην κατηγορία παίδων (Κ14) κυπελλούχος ήταν ο Ορφέας Κανονιού, που νίκησε 7-2 τον Αχιλλέα Νυμφών, ενώ στην κατηγορία νέων (Κ16) ο ΑΟ Κασσιόπης νίκησε 3-0 τη Θύελλα και πήρε το τρόπαιο.
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια