Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σε ρυθμούς κυπέλλου η Αχαράβη

Κύπελλο ΕΠΣΚ
18 Απριλίου 2019 / 18:29
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο τελικός του κυπέλλου της ΕΠΣΚ που θα γίνει το Σάββατο 20 Απριλίου στο γήπεδο της ΕΠΣΚ στο Κανόνι

και θα αρχίσει στις 18:00, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όχι μόνο γιατί κρίνεται ένας τίτλος, αλλά και γιατί θα αναμετρηθούν οι δυο καλύτερες ομάδες της Α1.
Ο πρωταθλητής Θιναλιακός ο οποίος δεν έχει κατακτήσει ποτέ το κύπελλο Κέρκυρας, έχει μοναδική ευκαιρία να κάνει το νταμπλ, κάτι που δεν είναι εύκολο κόντρα στον πολύ καλό Αστέρα Πετριτή. Όμως όλη η περιοχή του βορρά ζει και αναπνέει για αυτό το παιχνίδι, ενώ η διοίκηση θέλει να κάνει το καλύτερο δυνατό για να εξυπηρετηθούν οι φίλαθλοι και να βρεθούν στο γήπεδο.
Για τον λόγο αυτό θα βάλει λεωφορείο για τη δωρεάν μεταφορά των φιλάθλων, αφού είναι πολύ σημαντικό για κάθε ποδοσφαιριστή η στήριξη του κόσμου. Έτσι. ο Θιναλιακός ενημερώνει τον κόσμο του με την εξής ανακοίνωση:
«Αγαπητοί φίλαθλοι, το Σάββατο 20 Απριλίου η πρωταθλήτρια ομάδας μας θα μας χαρίσει και πάλι κορυφαίες στιγμές στον τελικό κυπέλλου ΕΠΣ Κέρκυρας αντιμετωπίζοντας την 2η ισχυρή ομάδα του πρωταθλήματος Αστέρα Πετριτή.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι θα διαθέσουμε λεωφορείο την ημέρα του αγώνα με αναχώρηση από την Αχαράβη (Πλατεία Δημαρχείου) και ώρα 15:30.  Κατά την επιβίβαση θα μοιραστούν τα εισιτήρια του γηπέδου και του λεωφορείου με κόστος ανά άτομο 10€ και δώρο την μπλούζα του πρωταθλητή. Παρακαλώ τηλεφωνήστε έγκαιρα για κρατήσεις θέσεων λεωφορείου και γηπέδου για να αποφευχθούν τα προβλήματα και ο συνωστισμός της τελευταίας στιγμής.
Τηλέφωνο 6944 656449, Ρούλα Παπουτσή. Πριν την έναρξη του αγώνα η Σχολή Χορού Dance Academy θα μας παρουσιάσει χορευτικά σύνολα. Στη συνέχεια την ομάδα μας στο γήπεδο θα τη συνοδεύσει η Ακαδημία του Θιναλιακού και στο διάλειμμα του ημιχρόνου, θα διεξαχθεί αγώνας μεταξύ των ακαδημιών των ομάδων».

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια