Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με 6 έναντι 3 υπέρ του ΠΑΜΕ η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου με νέα προσωρινή διαταγή του Πρωτοδικείου

εργατικό κέντρο
17 Απριλίου 2019 / 09:22

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με την έκδοση νέας προσωρινής διαταγής βεβαιώνεται η δικαστική κρίση για την απόδοση της πλειοψηφίας της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου στην παράταξη ΔΑΣ/ΠΑΜΕ και μάλιστα αυξημένα.

Σύμφωνα με τη νεώτερη αυτή απόφαση ύστερα από την πρωτοβουλία της παράταξης Χαλικιόπουλου, τα μέλη της νέας πλειοψηφίας που πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ είναι έξι αντί πέντε που ορίστηκαν με την πρώτη προσωρινή διαταγή. Η διαφορά είναι στη θέση του Σκορδίλη που συμμετείχε στην συγκρότηση της προσωρινής διοίκησης σε σώμα και στην συνέχεια παραιτήθηκε και αντικαθίσταται από τον Δ. Γαβριηλίδη, αντιπρόσωπο από το σωματείο των εργαζομένων στη ΔΕΥΑΚ.
Έτσι η νέα διοίκηση απαρτίζεται από τους Πελάη, Ανδριώτη, Μάζη Ελ., Γκράτσα Χρ. και Θεοφύλακτο Ν. Δ. Γαβριηλίδη και τους Χαλικιόπουλο, Αργυρό, και Ζήμο.
Σύμφωνα με το πρακτικό της συνεδρίασης για την συγκρότηση σε σώμα της προσωρινής διοίκησης, αντιπρόεδρος αναλαμβάνει ο Χ. Γκράτσας, γενικός γραμματέας ο Ν. Θεοφύλακτος, ταμίας η Ελ. Μάζη, έφορος ο Γ. Ανδριώτης και μέλη οι Κ. Σκορδίλης (σ.σ. στην συνέχεια της διαδικασίας παραιτήθηκε επικαλούμενος λόγους υγείας), Ι. Χαλικιόπουλος, Π. Ζήμος και Σ. Αργυρός.