Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 2η συνάντηση Χορωδιών στο Δημοτικό Σχολείο Αγρού

2η Συνάντηση Χορωδιών
16 Απριλίου 2019 / 12:10
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με άρωμα Κέρκυρας πραγματοποιήθηκε η 2η Συνάντηση Χορωδιών η

οποία διοργανώθηκε από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Αρκαδάδων και Αφιώνα στις 13 Απριλίου στο Δημοτικό Σχολείο Αγρού. Συμμετείχαν οι χορωδίες: Σπαρτύλα, Καρουσάδων, Καβαλλουρίου, Μαγουλάδων, Καλής (Γιαννιτσά), Νυμφών. Τα έσοδα δόθηκαν στο «Χαμόγελο του παιδιού». Η εκδήλωση ήταν υπό την αιγίδα της Ένωσης Χορωδιών Κέρκυρας.
Τα δύο Πολιτιστικά Σωματεία ευχαρίστησαν τους χορηγούς  που βοήθησαν για αυτό.
Συγκεκριμένα: «Τη χορωδία Καλής που ήρθε από τα Γιαννιτσά για να συμμετάσχει στην εκδήλωση , τη κ. Κροκίδη Χρυσάνθη για τη παραχώρηση της αίθουσας και τη βοήθεια της σε όλη τη διάρκεια! Όλες τις χορωδίες που δέχτηκαν με χαρά τη πρόσκληση μας! Όλους όσους βοήθησαν εθελοντικά για έχουμε αυτό το αποτέλεσμα! Τον κ. Στάθη Κορακιανίτη για τη φωτογράφιση. Την κ. Βασιλάκη Φωτεινή εκφωνήτρια της βραδιάς!!! Επίσης ευχαριστούμε όσους μας τίμησαν με τη παρουσία τους! Και φυσικά την Ένωση Χορωδιών Κέρκυρας και ιδίως τον κ. Σουέρεφ Σπύρο αρωγό πάντα των προσπαθειών μας»!
Περισσότερες φωτογραφίες εδώ
Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.