Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τετάρτη η επίσημη παρουσίαση του Μ. Γρηγορίου

αοκκ
14 Ιουνίου 2016 / 18:17
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στις 13:00 στο Δημαρχείο San Giacomo, θα γίνει η επίσημη παρουσία του προπονητής του ΑΟΚ Κέρκυρα Μιχάλη Γρηγορίου, με την παρουσία βεβαίως δίπλα του και του προπονητικού του τιμ, του γυμναστή Γιάννη Γεωργιάδη και του αναλυτή Βασίλη Καλογιάννη.

Ήδη έχουν γίνει πολλές συζητήσεις με τους ανθρώπους της ομάδας και προχωράει ο σχεδιασμός, επίσημα τίποτε δεν έχει ανακοινωθεί, ούτε καν οι μεταγραφές, πέραν βέβαια του Ναζίμ, όπως γράψαμε και χθες.
Να σημειώσουμε ότι στις 25 - 26 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν τα εργομετρικά της ομάδας, εν όψει της νέας περιόδου, ενώ τη Δευτέρα, 27 Ιουνίου θα γίνει η πρώτη προπόνηση, επίσης, αποφασίστηκε ότι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας θα γίνει στα Τρία Πέντε Πηγάδια της Νάουσας, από τις 7 έως τις 19 Ιουλίου.
 
Μόλις ένας Κερκυραίος 
 
Το Σαββατοκύριακο έγιναν τα δοκιμαστικά για την επιλογή παικτών που θα πλαισιώσουν τις Κ-20 και Κ-17, αφού ήταν ηλικιών γεννηθέντων 1997-1999. Πάνω από 25 ποδοσφαιριστές με φιλοδοξία να παίξουν στις ομάδες αυτές βρέθηκαν στο Κοντόκαλι, όμως δεν υπήρχε παρά μόνο ένας κερκυραίος ο οποίος μάλιστα εμφανίστηκε τη μια από τις δυο μέρες. Κάτι αρνητικό βέβαια για την ομάδα και θα πρέπει να ψαχτούν για το τι φταίει και τα παιδιά από το νησί μας «γύρισαν» την πλάτη στην ομάδα. 
Ήλθαν για να «δοκιμαστούν» 25 παιδιά από πολλά μέρη της Ελλάδας, δείγμα της δίψας να ενταχθούν σε ομάδα της Σούπερ Λίγκας και μέσα από τα τμήματα υποδομής να αναδειχθούν. Αυτό τουλάχιστον ονειρεύονται, αυτό τουλάχιστον ελπίζουν. Βέβαια έχουμε και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, στο γήπεδο της ΕΠΣΚ νέα δοκιμαστικά για παιδιά μικρότερων ηλικιών, γεννηθέντα από το 2000 και μετά, περιμένουμε και εδώ αν δούμε την ανταπόκριση των παιδιών. 
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια