Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με τον Σαρλή και οι Δημότες για τη Διαφάνεια

Φωνή-Δημότες για Διαφάνεια
13 Απριλίου 2019 / 08:14

Την συνεργασία της στις δημοτικές εκλογές με την Κερκυραϊκή Αναγέννηση του Χρύσανθου Σαρλή ανακοίνωσε η κίνηση Πολιτών «Φωνή-Δημότες για τη Διαφάνεια» ύστερα από κύκλο επαφών της Γραμματείας της και με άλλους επίδοξους υποψηφίους και με επιδίωξη την σύγκλιση προσδοκιών και ενεργειών.

Την σχετική ανακοίνωση υπογράφει η Γραμματεία της Κίνησης (Σπ. Κουτάγιας, Αλ. Λιτσαρδόπουλος, Γρ. Τσίτουρας, Ζωή Έρτσου και Μ. Κοντοστάνου): 
Με αίσθημα ευθύνης η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «Φωνή – Δημότες για Διαφάνεια», αναγνωρίζει την ανάγκη ύπαρξης κοινού τόπου στο αυτοδιοικητικό γίγνεσθαι ώστε, μπροστά στα χρονίζοντα προβλήματα της Κέρκυρας, οι προγραμματικές επιδιώξεις μας να γίνουν προϊόν μιας τίμιας και διαφανούς προεκλογικής αλληλεπίδρασης για το καλό του Τόπου και όχι αποτέλεσμα μιας διαφαινόμενης μετεκλογικής συναλλαγής.
Μετά τις δημοκρατικές αποφάσεις των συλλογικών της οργάνων και σειρά διερευνητικών συζητήσεων με άλλες αυτοδιοικητικές δυνάμεις και προσωπικότητες, η  «Φωνή – Δημότες για Διαφάνεια» ανακοινώνει την επίτευξη προγραμματικής σύγκλισης στη βάση της Ιδρυτικής της Διακήρυξης και την ισότιμη συνεργασία στις επικείμενες αυτοδιοικητικές δημοτικές εκλογές για τον Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας με την Κίνηση Ανεξάρτητων Συνεργαζομένων Πολιτών για Ισχυρή και Ακηδεμόνευτη Αυτοδιοίκηση «Κερκυραϊκή Αναγέννηση».
Ισχυρή μας πεποίθηση είναι ότι ο ενωτικός χαρακτήρας του νέου εκλογικού συνδυασμού να εμπνεύσει περισσότερους στην κοινή προσπάθεια για την ανέλιξη της ιδιαίτερης πατρίδας μας εκεί που της αξίζει.