Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

«Κλειδώνει» δεκάδα κόντρα στον Ηρόδοτο

ΑΟΚ Κέρκυρα
12 Απριλίου 2019 / 13:58
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η αναδιάρθρωση είναι προ των πυλών και ο ΑΟΚΚ αφού έχασε τις ελπίδες του για άνοδο στη Superleague,

πρέπει να κλειδώσει θέση στη δεκάδα για να παίξει τουλάχιστον στη Superleague 2. Βαθμολογικά είναι μόλις μία νίκη πάνω από την 11η θέση και κάθε άλλο από σιγουριά δίνει τόσο η βαθμολογική, όσο και η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας. Για τρίτη φορά φέτος αλλάζει προπονητή, αφού ο Τάσος Θέος θα είναι στον πάγκο αντί του Ν. Αναστόπουλου και αυτό που πρέπει να αλλάξει είναι η διάθεση και η μαχητικότητα των παιχτών για να φτάσουν στη νίκη.
Φαίνεται ότι οι ποδοσφαιριστές της ομάδες έχουν συνειδητοποιήσει την κρισιμότητα των τελευταίων τεσσάρων αγωνιστικών και κυρίως πως πρέπει τουλάχιστον να κρατηθούν στη δεκάδα, γι’ αυτό και «πάγωσαν» οι προσφυγές και υπάρχει διάθεση από όλους να αποδείξουν ότι έχουν και φιλότιμο και ποδοσφαιρική αξία και ότι θα τιμήσουν τη φανέλα που φοράνε.
Ο Τάσος Θέος δεν αναμένεται να κάνει πάνω από 1-2 αλλαγές στην ενδεκάδα ούτε στο κλασικό 4-2-3-1. Ξέρει ότι ο Ηρόδοτος καίγεται για βαθμούς και πρέπει να προσέξει τα νώτα του, γιατί δέχεται εύκολα γκολ. Πέραν αυτού όμως και η επιθετική δυστοκία είναι ένα κομμάτι που πρέπει να ξεπεραστεί και να σκοράρει η ομάδα για να φτάσει στη νίκη. Το παιχνίδι του Σαββάτου θα αρχίσει στις 15:00 με διαιτητή τον Μπαϊλή.
 
Το πρόγραμμα
 
Παναχαϊκή - Νέος Βόλος
Αιγινιακός - Πλατανιάς
Εργοτέλης - Ηρακλής
ΑΕ Σπάρτης - Δόξα Δράμας
ΑΟΚ Κέρκυρα – Ηρόδοτος
Απόλλων Λάρισας - ΑΟ Τρίκαλα
Απόλλων Πόντου- ΑΕ Καραϊσκάκης

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια