Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ενημέρωση για τα έργα στο αεροδρόμιο Κέρκυρας ζητούν οι ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων

Fraport
12 Απριλίου 2019 / 09:28

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ενημέρωση για την εξέλιξη των εργασιών και τυχόν αλλαγές, ζητούν από την Fraport με επιστολή τους οι ιδιοκτήτες τουριστικών πούλμαν

«επειδή πολλά μέλη του Συλλόγου μας/Ιδιοκτήτες τουριστικών πούλμαν και τουριστικών γραφείων, έχουν εκφράσει σοβαρό προβληματισμό για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα. 
Ταυτόχρονα και επειδή έως σήμερα δεν έχουμε λάβει καμία επίσημη ενημέρωση εκ μέρους σας, χωρίς να κατανοούμε τους λόγους αυτής της αντιμετώπισης, σας παρακαλούμε να μας πληροφορήσετε για τις όποιες αλλαγές σχεδιάζετε στη διαχείριση της ροής των τουριστικών πούλμαν, συμπεριλαμβανομένων και των αλλαγών στη διαχείριση των επιβατών, έτσι ώστε να ενημερώσουμε σχετικά τα μέλη μας καθώς και τους συνεργάτες μας tour operators  στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Ελπίζουμε ότι η επίσημη θέση της Fraport  είναι η καλή και στενή συνεργασία μεταξύ της διοίκησης του αεροδρομίου και των τοπικών φορέων, ιδιαίτερα των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, στον χώρο του Τουρισμού, που πασχίζουν να επιβιώσουν μέσα σε δύσκολες συνθήκες, προσφέροντας ενημέρωση και ποιοτικές υπηρεσίες στους επιβάτες τους».