Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σύλληψη 24χρονου στη Λευκίμμη με 50 γρ. ηρωίνης

ηρωίνη
12 Απριλίου 2019 / 04:54

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στη σύλληψη ενός 24χρονου προέβησαν, το μεσημέρι της Πέμπτης, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας

για παράβαση του Νόμου 4139/2013 “περί εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλες διατάξεις”.
Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Τετάρτης κατά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, διενεργήθηκε δειγματοληπτικός έλεγχος στα ασυνόδευτα δέματα υπεραστικού λεωφορείου, προερχόμενου από την Θεσσαλονίκη, όταν  εντοπίστηκε ένα ασυνόδευτο δέμα. 
Κατόπιν παρακολούθησης, το δέμα εστάλη το πρωί της Πέμπτης με λεωφορείο του ΚΤΕΛ στην περιοχή «Μελίκια» Λευκίμμης όπου προσήλθε να  το παραλάβει ο 24χρονος, ο οποίος στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.
Το δέμα περιείχε δύο αυτοσχέδιες πλαστικές συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού μικτού βάρους 51,9gr, ένα μπουκάλι με μεθαδόνη σε υγρή μορφή, ένα δισκίο HIPNOSEDON και ένα δισκίο LEXOTANIL, τα οποία και κατασχέθηκαν.
Ακολούθησε νομότυπη κατ΄ οίκον έρευνα, με τη συνδρομή στελεχών του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ και της Ομάδας Κ9, κατά τη διάρκεια των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
- δύο δισκία HIPNOSEDON 
- δώδεκα δισκία CENTRAC και
- δύο κομμάτια SUBOXONE.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε επίσης και ένα κινητό τηλέφωνο.