Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Στέλιος Κούλογλου την Κυριακή στην Κέρκυρα

ΣΥΡΙΖΑ
10 Απριλίου 2019 / 08:29

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το επίσημο ξεκίνημα της προεκλογικής εκστρατείας του ΣΥΡΙΖΑ στην Κέρκυρα, σηματοδοτεί η εμφάνιση του Ευρωβουλευτή Στέλιου Κούλογλου

στις 14 Απριλίου στο Εμπορικό Επιμελητήριο στις 7:30 μμ. Μαζί του θα είναι επίσης ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Πέτρος Κόκκαλης, εκπρόσωπος της πολιτικής Κίνησης “ΚΟΣΜΟΣ”.

Όπως είπε ο συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Τόμπρος σε συνέντευξη τύπου, θα ακολουθήσουν περιοδείες κλιμακίου του κόμματος σε όλο το νησί, ξεκινώντας από τον νέο δήμο της βόρειας Κέρκυρας, όπου θα γίνουν περιοδείες την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο. 
Ο συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε τη σημασία των Ευρωεκλογών στις 26 Μαΐου, αναφέροντας ότι αποτελούν μια μάχη που ουσιαστικά είναι ιστορική για την Ευρώπη. με τα αδιέξοδα που υπάρχουν σήμερα, ειδικά το μέτωπο του φασισμού. «Η μάχη αυτή θα καθορίσει το μέλλον της Ευρώπης από εδώ και στο εξής», είπε ο κ. Τόμπρος, προσθέτοντας «Οι πολιτικές που εφαρμόστηκαν από τους σοσιαλδημοκράτες και το ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα όλα τα προηγούμενα χρόνια με τις συνταγές λίτότητας, έχουν δημιούργήσει αδιέξοδα που έχουν επιτρέψει την γιγάντωση της Ακροδεξιάς, που με το ρατσισμό και την ξενοφοβία απειλεί την ίδια την υπόσταση της Ευρώπης».