Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

1η Ημερίδα του Συλλόγου Αποφοίτων του Τμήματος Τεχνών Ήχου & Εικόνας (12/4/2019, Ιόνιος Ακαδημία)

Ιόνιο Πανεπιστήμιο
09 Απριλίου 2019 / 07:22
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 15 ετών από την ίδρυση του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας το 2004, ο Σύλλογος Αποφοίτων ΤΗΧΕΙ, με την στήριξη του Τμήματος, οργανώνει

την 1η Συνάντηση Αποφοίτων του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας [Avarts Alumni Symposium], την Παρασκευή 12 Απριλίου 2019 και ώρα 10:00 στην αίθουσα τελετών της Ιονίου Ακαδημίας, στην Κέρκυρα.
Το πρόγραμμα της συνάντησης περιλαμβάνει σειρά ομιλιών από απόφοιτους του Τμήματος καλύπτοντας ποικίλες επαγγελματικές διαδρομές και πτυχές, εστιάζοντας σε 4 βασικούς πυλώνες: την επαγγελματική, την καλλιτεχνική, την ερευνητική και την ακαδημαϊκή πορεία, αλλά και τους συνδυασμούς αυτών. Περιλαμβάνει επίσης και επιλεγμένες θεματικές συζητήσεις με αντικείμενο όπως η σύνταξη βιογραφικού και η παρουσίαση portfolio, η χάραξη καλλιτεχνικής πορείας, βγαίνοντας στην αγορά, βγαίνοντας στην έρευνα.
Ομιλητές
Ιωάννης Βαρούτης
Ιωάννα Γιακουμάτου
Θάνος Γιουβανούδης
Νικόλας Γρηγορίου
Αντώνης Δημητρόπουλος
Εμμανουήλ - Φωτεινός Ιωαννίδης
Άγγελος Κωσταράς
Χρήστος Μουσάς
Γιώργος Νικόπουλος
Ιάκωβος Παναγόπουλος
Λίνα Πετριανού
Μαριντίνα Σταυρουλάκη
Βασίλης Ψαρράς
Η ημερίδα απευθύνεται σε φοιτητές (προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς), υποψήφιους διδάκτορες, αποφοίτους αλλά και σε όποιον άλλον ενδιαφέρεται για τις διαφορετικές πτυχές της επαγγελματικής δραστηριότητας και πορείας στο διεπιστημονικό και διαθεματικό χώρο των οπτικοακουστικών τεχνών.
Σχεδιασμός οπτικής επικοινωνίας για την ημερίδα: Δημήτρης Πολίτης, Απόφοιτος ΤΗΧΕΙ
Ιστοχώρος Συλλόγου Αποφοίτων Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας: https://avartsalumni.home.blog/
 
 

Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.