Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Προσφυγές κατέθεσαν Κούρος και Αθανασόπουλος

ΑΟΚ Κέρκυρα
03 Απριλίου 2019 / 14:17
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Γνωστό είναι το μεγάλο οικονομικό πρόβλημα που υπάρχει στον ΑΟΚΚ, καθώς οι προσφυγές από ποδοσφαιριστές

που έχουν φύγει από την ομάδα συνεχίζονται και η προσπάθεια της διοίκησης να τις καλύψει είναι μεγάλη. Ο φόβος αφαίρεσης βαθμών είναι ορατός και ορθά η διοίκηση προτάσσει παλιότερες πληρωμές πρώτα, αλλά υπάρχουν και σημερινοί ποδοσφαιριστές που με τις καθυστερήσεις δυσανασχετούν.
Δυστυχώς τα φετινά τηλεοπτικά που δίνουν κάτι περισσότερο από εκατό χιλιάδες ευρώ στα σωματεία της Football League είναι ψίχουλα, ο κόσμος δε βοηθάει, οι επιχειρήσεις δε στηρίζουν και φτάνουμε σε μια πολύ κρίσιμη κατάσταση. Με όλα αυτά «έσκασαν» και δυο νέες προσφυγές, που ξάφνιασαν αλλά ίσως να ακολουθήσουν κι άλλες. Μιλάμε για τον Αλέξανδρο Κούρο και τον Χρήστο Αθανασόπουλο που κατέθεσαν προσφυγή ζητώντας καθυστερημένα χρήματα από τη σεζόν που διανύουμε και τα πράγματα μπορεί να δυσκολέψουν περισσότερο αν κάποιοι άλλοι ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο.
Η διοίκηση του κ. Γεωργακόπουλου προσπαθεί πάρα πολύ, αλλά τα μέτωπα είναι αρκετά και δεν είναι εύκολο μέσα σε λίγες εβδομάδες να καλυφθούν όλα, ίσως κάποιοι παίκτες να χρειαστεί να βάλουν πλάτη, να κάνουν υπομονή μέχρι να τελειώσει η σεζόν, κάτι που ομολογουμένως έχουν κάνει ως τώρα, αλλά δεν μπορεί να τους αδικήσει κανείς αφού από το ποδόσφαιρο ζουν.
Ελπίζουμε να βρεθεί η χρυσή τομή, θα είναι κρίμα να καταστραφούν όλα όσα έκανε από το 2000 ο Σπύρος Καλογιάννης ανεβάζοντας την ομάδα στη Superleague, επειδή οι συγκυρίες είναι τέτοιες που ο αγώνας επιβίωσης και για τον ΑΟΚΚ είναι δύσκολος. Κάποια λάθη που έγιναν στο παρελθόν ας μην είναι αιτία να οδηγήσουν στην εξαφάνιση τον ΑΟΚΚ.
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια