Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το «Kopos» της Andriotis Greek Olive Oil πήρε το αργυρό μετάλλιο στον διεθνή διαγωνισμό «Athena International Olive Oil Competition»

Andriotis Greek Olive Oil
02 Απριλίου 2019 / 14:31
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σε μια πολύ δύσκολη ελαιοπαραγωγική χρονιά, η αναζήτηση για ποιοτικά ελαιόλαδα, οδήγησε την Andriotis Greek Olive Oil στην

Λακωνία και συγκεκριμένα στην Ορεινή Μονεμβάσια. Ο «Kopos» της Andriotis Greek Olive Oil έλαβε την ανταμοιβή του στο Διεθνές Διαγωνισμό «Athena International Olive Oil Competition».  
Μέσα από τα 346 δείγματα των 14 χώρων που συμμετείχαν, το “Kopos Limited Edition” έλαβε το Αργυρό μετάλλιο για τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά κριτική επιτροπή αποτελούμενη 1/3 Έλληνες και 2/3 από ξένους, αποδεικνύει τον διεθνή χαρακτήρα του διαγωνισμού.
Η επιλογή του φετινού blend ,από τις ποικιλίες Κορωνέικη και Αθηνοελιά, που περιέχεται στην πολυβραβευμένη φιάλη του “Kopos Limited Edition”, καθιστούν το συγκεκριμένο προϊόν επιλογή υψηλής ποιότητας για όλους εσάς.
Σύμφωνα με την Andriotis Greek Olive Oil: «Με συνέπεια και σεβασμό προς τους παραγωγούς αλλά και τους καταναλωτές συνεχίζουμε την προσπάθεια μας και το όραμα μας να προσθέτουμε αξία μέσω των προϊόντων μας»

Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.