Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μεγάλο διπλό οι Λιαπάδες

Τοπικά πρωταθλήματα
30 Μαρτίου 2019 / 18:47
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στους αγώνες του Σαββάτου για την 24η αγωνιστική των τοπικών πρωταθλημάτων, ο Αστέρας Λιαπάδων είναι ο μεγάλος κερδισμένος,

αφού νίκησε με 1-0 εκτός έδρας τη Βολίδα, ενώ χαμένοι είναι η Ολυμπιάδα που έχασε εντός έδρας από τον Οδυσσέα και ο Κάβος που έχασε από τον ΟΦΑΜ εντός έδρας.
Στους Καστελλάνους Μέσης πριν την έναρξη του αγώνα οι παίκτες των Λιαπάδων προσέφεραν ένα χρηματικό ποσό που μάζεψαν, για την ενίσχυση του Ι. Πάγκαλη που χτύπησε πολύ άσχημα και χειρουργήθηκε πριν μία εβδομάδα, ενώ όλη η αποστολή, παίκτες, προπονητές και παράγοντες πλήρωσαν εισιτήριο, αφού τα έσοδα θα πάνε και αυτά στον Γιάννη δείχνοντας ανθρωπιά και αλληλεγγύη.
Στους Καρουσάδες είχαμε δυο κόκκινες για τους γηπεδούχους (Κοσκινάς, Κομηνός) και ένταση στο τέλος του ματς, αλλά με παρέμβαση των ψυχραιμότερων έσβησε η φωτιά που πήγε να ανάψει.
Στην Α κατηγορία, όπως αναμενόταν, ο Νέος 2017 εύκολα νίκησε την Ομόνοια, Εθνικός και Μπενίτσες ήρθαν ισόπαλοι, ενώ η Θύελλα για τη Β κατηγορία πήρε τη νίκη στην Αχαράβη κόντρα στη ΓΕΘ. Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Σαββάτου:
 
Α1  ΕΠΣΚ
 
Αναγέννηση Περιβολίου –Αυγερινός        0-0
Ολυμπιάδα – Οδυσσέας Αυλιωτών          0-2
Βολίδα – Αστέρας Λιαπάδων                    0-1
ΑΟ Κάβος - ΟΦΑΜ                                   1-2
 
 
Α  ΕΠΣΚ
 
Ομόνοια – Νέος 2017                                2-5
Εθνικός Περουλάδων – Μπενίτσες            2-2
 
 
Β'  ΕΠΣΚ
 
ΓΕΘ – Θύελλα                                            1-2

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια