Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Υποψήφιος με τον Σπύρο Σπύρου ο Γιάννης Ζήκος των ΑΝΕΛ

Γιάννης Ζήκος
29 Μαρτίου 2019 / 08:25

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του υποψ. περιφερειάρχη Σπ. Σπύρου «Ιόνιος Συμμαχία» ανακοίνωσε ο Γιάννης Ζήκος, νυν επικεφαλής της περιφερειακής οργάνωσης των ΑΝΕΛ.

Η ανακοίνωση του Γιάννη Ζήκου

«Ως πολίτης με ενεργή συμμετοχή στα κοινωνικοπολιτικά δρώμενα του τόπου μου, θεωρώ υποχρέωση αλλά και ευθύνη όλων των ενεργών πολιτών και δη των νέων ανθρώπων,τη συμμετοχή στο σχεδιασμό και τις αποφάσεις που αφορούν την καθημερινότητα,την πρόοδο και την ποιότητα ζωής τους.Όταν αγαπάς τον τόπο σου,οφείλεις να αποτελείς τμήμα της εξέλιξης του .
Οι επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με την εισαγωγή των νέων δεδομένων του "Κλεισθένη", δίνουν το νέο στοίχημα-διακύβευμα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση που αφορά τον αυτοτελή και αναβαθμισμένο ρόλο της στη δημόσια διοίκηση,απαλλαγμένη από τον εναγκαλισμό με την κεντρική εξουσία και μπορούν να αποτελέσουν έναυσμα για μια ευέλικτη, δυναμική, καινοτόμο και αποτελεσματική αυτοδιοίκηση  
και αφετηρία για σύνθεση δημιουργικών δυνάμεων & ανάπτυξη εποικοδομητικών συνεργασιών, με βασική αρχή την υπεράσπιση του συμφέροντος των τοπικών κοινωνιών ,μακριά από ιδιοτελή συμφέροντα και μικροκομματικές σκοπιμότητες. 
Στο πλαίσιο αυτό,με αίσθημα ευθύνης,συνέπεια λόγων και πράξεων και διάθεση προσφοράς στον τόπο μου, κατέρχομαι ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Ανεξάρτητο συνδυασμό "Ιόνιος Συμμαχία" και επικεφαλής τον Υποψ.Περιφερειάρχη Ι.Νήσων Σπύρο Σπύρου, θέτοντας εαυτόν στην κρίση σας και την υπηρεσία των Επτανησίων συμπολιτών μας, ώστε με εντιμότητα,πνεύμα συνεργασίας,όραμα,διαφάνεια & εξωστρέφεια,καινοτόμες και βιώσιμες λύσεις,
να δώσουμε στην Ιόνια περιφέρεια το κύρος και την προοπτική που της αρμόζουν εξασφαλίζοντας στέρεες βάσεις ανάπτυξης και προόδου.
Να οικοδομήσουμε την περιφέρεια που οραματιζόμαστε και μας αξίζει να ζούμε». 
  
ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΗΚΟΣ
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε Κέρκυρας