Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΝΟΔΕ Κέρκυρας: «Πραγματική πρόκληση να μιλάει ο κ. Γαλιατσάτος για τον Πρόεδρο της ΝΔ»

ΝΟΔΕ Κέρκυρας
25 Μαρτίου 2019 / 18:43

«Καλό θα ήταν ο κ. Γαλιατσάτος να βρει καμία καλή δικαιολογία για τον αρχηγό του, κ. Τσίπρα, και για τις δεσμεύσεις που πήρε 14 μήνες πριν στην Κέρκυρα»

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στην αιχμηρή ανακοίνωση του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων για τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κέρκυρα, αναλαμβάνει να απαντήσει η ΝΟΔΕ της ΝΔ, ανταποδίδοντας τα "πυρά":
«Είναι μια πραγματική πρόκληση να μιλάει ο κ. Γαλιατσάτος για τον Πρόεδρο της ΝΔ κ. Μητσοτάκη.
Καλό θα ήταν ο κ. Γαλιατσάτος να βρει καμία καλή δικαιολογία για τον αρχηγό του, κ. Τσίπρα, και για τις δεσμεύσεις που πήρε 14 μήνες πριν στην Κέρκυρα (στο 7ο Περιφερειακό συνέδριο Ιονίων Νήσων για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση) και δεν υλοποιήθηκαν. Αντί να μιλάνε σήμερα για συκοφαντία και fake news αυτοί που τα εφηύραν...
Αρχικά το «3 κάλπες μια επιλογή» του 2014-2015 είναι αυτό που πιστώνεται την μεγάλη επιτυχία (!!!) στην πολιτική για τα απορρίμματα στην Κέρκυρα. Ανέτρεψε μια πολιτική ετών (αυτή που εσείς ψευδώς και συκοφαντικά λέτε ότι ήταν ανύπαρκτη - ευτυχώς υπάρχουν οι σχετικές Υπουργικές αποφάσεις -), η οποία έφτασε στο παρά 1 να λύσει το πρόβλημα, αλλά την ανέτρεψε η Δημοτική σας Αρχή και η Κυβέρνηση σας.
Και μην ξεχνάτε κ. Περιφερειάρχη, ότι μια από τις 3 κάλπες ήταν η δίκη σας...
Και επίσης μην ξεχνάτε ότι στην διαχείριση των απορριμμάτων έχετε συναρμοδιότητα. Ποιος αλήθεια αδειοδοτεί τους Χώρους Υγειονομικής Ταφής; Ποιος εγκρίνει τους Περιβαλλοντικούς όρους;
Επίσης είναι πραγματικά κρίμα να κάνετε «φτηνή» πολιτική με το Κέντρο Ειδικής Αγωγής και Επαγγελματικής Κατάρτισης «Η Μέλισσα». Γιατί η «Μέλισσα» και το έργο της είναι κάτι που κάνει την Κέρκυρα υπερήφανη. Και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν πήγε εκεί για να κάνει πολιτική, αλλά για να δει ιδίοις όμμασι το έργο που επιτελείται, καθώς και για να κάνει συζήτηση ουσίας με τους λειτουργούς της, όπως και έκανε. Και για ένα τόσο σπουδαίο έργο που επιτελείται εκεί κανένα χρηματοδοτικό πρόγραμμα δεν είναι αρκετό. Χρειάζεται διαρκής αρωγή από την Πολιτεία, κάτι για το όποιο η ΝΔ δεσμεύεται.
Σταματήσετε λοιπόν κ. Γαλιατσάτε την κακοπροαίρετη και ανούσια κριτική σας. Και αντιληφθείτε ότι η Επτάνησος δεν έχει ένα νησί, αλλά περισσότερα. Και ένα από αυτά λέγεται Κέρκυρα. Και άξιζε μεγαλύτερη φροντίδα από αυτήν που της προσφέρατε τα τελευταία 4 χρόνια».