Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μεγάλη ευκαιρία για να πατήσει κορυφή έχασε ο Κρόνος

Γ΄ Εθνική
24 Μαρτίου 2019 / 18:42
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Κρόνος στο παιχνίδι της χρονιάς, δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Ναυπακτιακό Αστέρα, αφού οι δύο ομάδες

έμειναν στο 0, αλλά παρόλα αυτά, κάνοντας τρεις νίκες στη συνέχεια, είναι στο χέρι του να πάρει τον τίτλο. Η ομάδα των Αργυράδων με πολύ άγχος, δεν μπόρεσε να πιάσει την καλύτερη δυνατή απόδοση, αφού δε δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει, έχοντας σαν μεγαλύτερη φάση στο 46΄ με τον Κοιλιάρα που έχασε την ευκαιρία να σκοράρει.
Η ομάδα της Ναυπάκτου ήρθε αποφασισμένη να κερδίσει, δημιούργησε τρεις καλές ευκαιρίες με Κυζιρίδη και Σαμπάνη στο πρώτο ημίχρονο και τον Κωστή στην επανάληψη. Ο Ναυπακτιακός έχει εύκολο πρόγραμμα στη συνέχεια και ελπίζει ότι θα μπορέσει στο τέλος να πανηγυρίσει τον τίτλο.
Να σημειώσουμε ότι πάρα πολύς κόσμος στάθηκε δίπλα στην ομάδα του Κρόνου, περίμενε πολύ τη νίκη, αλλά και το 0-0 μετά και την ισοπαλία του Μακεδονικού Φούφα, δεν είναι κακό αποτέλεσμα.
 
Κρόνος Αργυράδων: Ζάχος, Πουλημένος, Ανυφαντής, Αχείμαστος, Γραικός, Ντατίδης, Χαρτσιάς, Χατζηδημητρίου, Κάνεφ, Κοιλιάρας, Μουζακίτης (Ντερτιλής, Παπαστεργίου, Σπαχίου, Κόλινς).
 
Ναυπακτιακός: Σταματόπουλος, Καζανάς, Γκόλιας, Νικολακόπουλος, Ευαγγέλου, Κέλι, Στεργίδης, Γιαννόπουλος, Γραμματικόπουλος, Κυζιρίδης, Σαμπάνης (Κωστής, Γιαννόπουλος, Παρδάκος, Σεντεμέντες).
 
 
Έχασε κάθε ελπίδα για δυάδα η ΑΕΛ
 
Και την τελευταία πιθανότητα για να φτάσει σε μια από τις δυο πρώτες θέσεις έχασε η ΑΕ Λευκίμμης, η οποία για δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι, γνώρισε την ήττα, αυτή τη φορά από τον Αχέροντα Καναλακίου με 1-2. Μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο χωρίς γκολ, η ΑΕΛ μπήκε πολύ δυνατά στην επανάληψη και προηγήθηκε στο 47΄ με τον Παπαδόπουλο, δείχνοντας αποφασισμένη για το τρίποντο. Όμως μέσα σε εννιά λεπτά, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ, καθώς στο 49΄ ισοφάρισαν με τον Κούση και στο 58΄ ο Φέτσης έκανε το τελικό 1-2. Πλέον η ΑΕΛ βρίσκεται στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα και μαθηματικά δεν μπορεί να ελπίζει σε κάτι.
 
 
Αποτελέσματα (23η αγωνιστική)
 
Μακεδονικός Φούφα - Θρίαμβος Σερβιανών         1-1 
Μ. Αλέξανδρος Καλλιθέας  - Σούλι                         2-1
Κρόνος Αργυράδων  - Ναυπακτιακός                     0-0
Τηλυκράτης Λευκάδας  - Γρεβενά Αεράτα               5-0
ΑΕ Λευκίμμης  - Αχέρων Καναλακίου                      1-2
Θεσπρωτός  - ΑΟ Φλωριάδας                         α.α.  3-0
 
 
Βαθμολογία
 
Μακεδονικός Φούφα         42
Κρόνος                              41
Ναύπακτος                        40
Σούλι                                 37
Αχέρων                              38
Θεσπρωτός                       38
ΑΕ Λευκίμμης                    36
Τηλυκράτης                        33
Θρίαμβος Σερβιανών         29
Μ. Αλέξανδρος Καλλ.         29
Σιάτιστα                              13
Γρεβενά                               5
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια