Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΟΔΕ για την «πρόκληση» των εγκαινίων του αρχαιολογικού μουσείου Κέρκυρας

αρχαιολογικό μουσείο Κέρκυρας
23 Μαρτίου 2019 / 19:55

«Μήπως θεωρούν ότι θα έπρεπε να το εγκαινιάσει ο κ. Μητσοτάκης σε κάποιο διάλειμμα της (μη) προεκλογικής του βόλτας στο νησί αντί του υφυπουργού Πολιτισμού κ. Κώστα Στρατή;»

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στην ανακοίνωση της ΝΟΔΕ, η οποία χαρακτηρίζει «πρόκληση» τα εγκαίνια του ανακαινισμένου Μουσείου, απαντά η νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας:

«Μωραίνει Κύριος…
Το ακούσαμε κι αυτό! Το άνοιγμα του ανακαινισμένου Αρχαιολογικού Μουσείου της Κέρκυρας είναι προϊόν κοπιώδους εργασίας της ΝΔ, αφού άνοιξε μετά από την κατάθεση δυο ερωτήσεων στο Κοινοβούλιο από βουλευτές της!
Παραδίδεται στο νησί μας ένα πραγματικό κόσμημα, ένα μουσείο σύγχρονων προδιαγραφών, που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την μακραίωνη Ιστορία της Κέρκυρας. Αλλά, κατά τη γνώμη της  ΝΟΔΕ Κέρκυρας της ΝΔ, αυτό έπρεπε να γίνει στα κρυφά και μουλωχτά διότι είναι προεκλογική περίοδος. Μα, κατά τον αρχηγό τους κ. Μητσοτάκη, η προεκλογική περίοδος διαρκεί εδώ και τριάμισι χρόνια.
Ας μας εξηγήσουν, επιτέλους, είναι σημαντικό το ότι ανοίγει το Μουσείο; Μήπως θεωρούν ότι θα έπρεπε να το εγκαινιάσει ο κ. Μητσοτάκης σε κάποιο διάλειμμα της (μη) προεκλογικής του βόλτας στο νησί αντί του υφυπουργού Πολιτισμού κ. Κώστα Στρατή;
Εμείς, πάντως, προειδοποιούμε φιλικά τους συμπολίτες της ΝΟΔΕ Κέρκυρας της ΝΔ ότι τους περιμένουν πολλά ακόμη πικρά ποτήρια»
.