Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ξεσηκωμός για το Κρόνος - Ναυπακτιακός

Γ΄ Εθνική
21 Μαρτίου 2019 / 18:59
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μόλις τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής και ο Κρόνος μπορεί να κόψει πρώτος το νήμα,

αν κάνει τρεις νίκες και μία ισοπαλία στην Πτολεμαΐδα από τον Μακεδονικό Φούφα. Εδώ που έφτασαν τα πράγματα και με βάση την αγωνιστική κατάσταση, την ποιότητα και τη δυναμική της κερκυραϊκής ομάδας, είναι πολύ πιθανό να δούμε τον Κρόνο να είναι η δεύτερη κερκυραϊκή ομάδα που κερδίζει την άνοδο στη Football League.
Την Κυριακή παίζει στο γήπεδο της ΕΠΣΚ με τον Ναυπακτιακό Αστέρα, μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους και θα έρθει για να κερδίσει αφού μόνο έτσι μπορεί να ελπίζει στην κατάκτηση του τίτλου. Η ομάδα του Κρόνου η οποία δε θέλει με τίποτα να χάσει την τεράστια ευκαιρία που έχει, θέλει τον κόσμο δίπλα της. Και είναι υποχρέωση του κάθε Κερκυραίου φιλάθλου να βρεθεί στο γήπεδο της ΕΠΣΚ για να στηρίξει την ομάδα των Αργυράδων, πέρα από συλλογικές προτιμήσεις.
Να σημειώσουμε ότι ο Κρόνος εκτός από το ματς με τον Ναυπακτιακό Αστέρα έχει να παίξει εντός έδρας την τελευταία αγωνιστική με τον Τηλυκράτη, ενώ έχει δυο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια, στα Γιάννενα με τον Θρίαμβο Σερβιανών και στην Πτολεμαΐδα με τον Μακεδονικό Φούφα. Όμως όλοι σκέφτονται το παιχνίδι της Κυριακής και η διοίκηση κάνει έκκληση στους Κερκυραίους φιλάθλους να στηρίξουν την ομάδα, ενώ ξεσηκωμός επικρατεί και στους Αργυράδες και τα γύρω χωριά, ώστε να βρεθούν την Κυριακή στο γήπεδο και να ενισχύσουν την ομάδα.
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια