Τετάρτη 17.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το πρόγραμμα της Επτανησιακής Πρωτοβουλίας για την παρουσίαση των υποψηφίων της

Επτανησιακή Πρωτοβουλία
20 Μαρτίου 2019 / 11:34
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η «Επτανησιακή Πρωτοβουλία» συνεχίζει το ταξίδι συμπόρευσης και συνεργασίας στα

 νησιά του Ιονίου, στη διαδρομή για τις περιφερειακές εκλογές του Μάη.
Η γραφική Ιθάκη, το νησί του μύθου, της ποίησης και της ιστορίας αποτελεί τη νέα αφετηρία της ανακοίνωσης υποψήφιων περιφερειακών Συμβούλων της «Επτανησιακής Πρωτοβουλίας», στο ταξίδι συνοχής, ενότητας και αγώνα στα νησιά μας, το τριήμερο 22-24 του Μάρτη.
Η ανακοίνωση και η παρουσία των υποψηφίων συνοδοιπόρων στα νησιά μας ξεκινά, λοιπόν, με το εξής πρόγραμμα:
  • Την Παρασκευή 22 Μαρτίου στην Ιθάκη, τον τόπο του προορισμού, αλλά και της έναρξης ενός μεγάλου ταξιδιού που τόσα έχει να μας προσφέρει.
  • Το Σάββατο 23 Μαρτίου, στις 7 το βράδυ στο Αργοστόλι, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου θα γίνει η ανακοίνωση και η παρουσίαση των πρώτων υποψηφίων μας στην Περιφερειακή Ενότητα της Κεφαλονιάς.
  • Την Κυριακή 24 Μαρτίου στις 7 το βράδυ στη Λευκάδα, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου της πόλης με τη συμμετοχή του Δημάρχου Αθηναίων και υποψήφιου ευρωβουλευτή Γιώργου Καμίνη, θα γίνει η παρουσίαση των υποψηφίων μας στην Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας.
  • Η «Επτανησιακή Πρωτοβουλία» εντείνει την παρέμβασή της στην κοινωνία των Επτανήσων, στη μεγάλη προσπάθεια να εκφράσει κάτι νέο και διαφορετικό στην πορεία για τις περιφερειακές εκλογές.
  • Καλούμε όλους τους πολίτες, φίλους, συναγωνιστές, τους νέους ανθρώπους των νησιών μας, που επενδύουν στον αγώνα μας των να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις μας, εκφράζοντας τη στήριξή τους.
  • Συνεχίζουμε, με αμείωτη ένταση και πίστη σε έναν αγώνα που θα πάει τα νησιά μας πιο μπροστά και θα δώσει λύση στα προβλήματα που καθημερινά ταλαιπωρούν τους κατοίκους των Επτανήσων.

Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.