Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Και τυπικά εκτός ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας ο Νίκος Γκούσης

Νίκος Γκούσης
18 Μαρτίου 2019 / 08:24
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Έχει εδώ και καιρό διαχωρίσει τις απόψεις του από το κόμμα, δεν συμμετέχει στις διαδικασίες, ούτε καν ήταν παρών στην εν λόγω συνεδρίαση.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η αναστολή της ιδιότητας του μέλους του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, αποφασίστηκε κατά τη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής για τον Νίκο Γκούση 
Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Γκούσης έχει εδώ και καιρό διαχωρίσει τις απόψεις του από το κόμμα, δεν συμμετέχει στις διαδικασίες, ούτε καν ήταν παρών στην εν λόγω συνεδρίαση. 
Την ίδια στάση έχει κρατήσει και στο Δημοτικό Συμβούλιο, ανεξαρτητοποιούμενος από τη δημοτική πλειοψηφία της ΝΕ.ΡΙ.ΚΙ, κυρίως λόγω του θέματος της Λευκίμμης.
Μιλώντας στο enimerosi.com, ο Νίκος Γκούσης, δήλωσε ότι δεν του ανακοινώθηκε προσωπικά τίποτα και το έμαθε από τα μέσα ενημέρωσης. Δεν ήρθε όμως ως «κεραυνός εν αιθρία», καθώς είναι γνωστή η απόσταση που τον χωρίζει με την Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ. «Μου θυμίζει λίγο Καζαντζάκη: Θέλει, λέει, να ‘ναι λεύτερος. Σκοτώστε τον», σχολίασε με νόημα...
Αναμένονται οι σχετικές επίσημες ανακοινώσεις από τον συντονιστή της Νομαρχιακής Τάσο Τόμπρο.
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.