Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η κατηφόρα συνεχίζεται για τον ΑΟΚΚ

Football League
16 Μαρτίου 2019 / 20:28
Σπύρος Πίκουλας

ΧΑΝΙΑ. Κυριολεκτικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο των καθυστερήσεων, έχασε ο ΑΟΚΚ στην Κρήτη

από τον Κισσαμικό. Μια ήττα - δώρο του διαιτητή ο οποίος στο 94΄ δεν έδωσε ένα πεντακάθαρο φάουλ πάνω στον Κόντο, δίνοντας έτσι την κατοχή στον ΑΟΚΚ και δίνοντας την μπάλα στον Κισσαμικό ο οποίος στην αντεπίθεση πέτυχε με τον Παπαχρήστο το γκολ που του έδωσε τη νίκη. Δεν ήταν όμως μόνο αυτό το λάθος, καθώς στο 92΄ ένα καθαρό φάουλ πάνω στον Πασά δόθηκε ανάποδα, με τον  Αναστόπουλο να διαμαρτύρεται, και τον Δραγάτη να τον αποβάλει.
Το παιχνίδι το χαρακτήρισε η μετριότητα, το ίδιο και ο ΑΟΚΚ που ήταν ελαφρώς καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη έδειξε και πάλι επιθετική αδυναμία, δυσκολευόταν να δημιουργήσει, ενώ δύσκολα η μπάλα έφτανε στην αντίπαλη περιοχή. Στο τελευταίο δεκάλεπτο κλείστηκε πολύ πίσω, ο Κισσαμικός πίεσε, έχασε 1-2 καλές ευκαιρίες και στο τέλος μπήκε από το πουθενά το γκολ που έκρινε το ματς.
Ήταν μια ήττα αναπάντεχη και άδικη θα λέγαμε, με βάση τον τρόπο που δέχθηκε το γκολ, αλλά η ομάδα έδειξε και πάλι ότι δεν είναι στα καλύτερά της, αφού πλέον έχασε το τρένο της ανόδου, ενώ στις τελευταίες οχτώ αγωνιστικές έχει πέντε ήττες, μία νίκη και δύο ισοπαλίες.
Μετά το γκολ των γηπεδούχων πήρε κόκκινη κάρτα και ο Κουσκουνάς των γηπεδούχων που κινήθηκε απειλητικά προς τον διαιτητή αλλά πρόλαβαν να τον απομακρύνουν.
 
Διαιτητής: Δραγάτης (Ανατολικής Αττικής)
Βοηθοί: Καλλής (Ανατολικής Αττικής), Μαυραντωνάκης (Ηρακλείου)          
 
ΑΟΧ Κισσαμικός (Βοσνιάδης): Παπαδόπουλος, Τόλι (81′ Χαλκιαδάκης), Σισέ, Φαζός, Τεγούσης (85′ Καραγιάννης), Σελινιωτάκης, Μουμίν, Κάσσος, Βρεττός, Κουσκουνάς, Αρναρέλλης (59′ Παπαχρήστος).
 
Κέρκυρα (Αναστόπουλος): Κουτζαβασίλης, Σανδραβέλης, Τουράμ, Κούρος (69′ Πασάς), Κόντος, Ντα Μότα, Ιωάννου, Λινάρδος (61′ Ζορμπάς), Θεοδωράκης, Νίκιτς, Σιατραβάνης (81′ Γεωργακόπουλος).
 
Αποτελέσματα


Κισσαμικός - ΑΟΚΚ                 1-0
ΑΟ Τρίκαλα – Πλατανιάς         1-0
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια