Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Να εξαιρεθεί η πρόεδρος του Πρωτοδικείου για την υπόθεση ΧΥΤΑ Τεμπλονίου ζητούν Νικολούζος & Ασπιώτης

Σύλλογος Τεμπλονίου
16 Μαρτίου 2019 / 20:26

Σύμφωνα με τηλεοπτικές δηλώσεις της προέδρου του Συλλόγου Τεμπλονίου Μάγδας Παπανικολοπούλου

ο Δήμος Κέρκυρας και ο Σύνδεσμος Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων έχουν καταθέσει αίτημα ασφαλιστικών μέτρων προκειμένου να εξαιρεθεί η πρόεδρος του Πρωτοδικείου Κέρκυρας από την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων, που έχει καταθέσει, από τη δική του πλευρά, ο Πολιτιστικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Τεμπλονίου ζητώντας την παύση εργασιών στον ΧΥΤΑ.

Η κ Παπανικολοπούλου μιλώντας στην τηλεόραση του Start, αποκάλυψε ότι έχει στα χέρια της ειδοποίηση από το Πρωτοδικείο Κέρκυρας σχετικά με αίτημα του Δήμου Κέρκυρας και του ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α. ν’ αλλάξει η πρόεδρος στην εκδίκαση που έχει προγραμματιστεί για το πρωί της ερχόμενης Τετάρτης 20 Μαρτίου.

Η εκδίκαση των ασφαλιστικών του Δήμου Κέρκυρας και του ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α. θα γίνει μια μέρα νωρίτερα, δηλαδή την προσεχή Τρίτη 19 του μηνός.

Σύμφωνα με την πρόεδρο του Πολιτιστικού & Εξωραϊστικού Συλλόγου Τεμπλονίου, το αίτημα από πλευράς Δήμου Κέρκυρας και ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α. κατατέθηκε επειδή η συγκεκριμένη δικαστική λειτουργός είχε στο παρελθόν αποφανθεί καταδικαστικά κατά του Δημάρχου Κέρκυρας και του Αντιδημάρχου Καθαριότητας, όταν αμφότεροι είχαν παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη.