Τρίτη 23.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στα Χανιά κόντρα στον Κισσαμικό ο ΑΟΚΚ

Football League
15 Μαρτίου 2019 / 17:08
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Φτάσαμε στα σημείο να ευχόμαστε ο αγώνας του ΑΟΚΚ να είναι εκτός έδρας, όπου έχει κ

αλύτερα αποτελέσματα. Το Σάββατο παίζει στα Περιβόλια των Χανίων με αντίπαλο τον Κισσαμικό. Οι δηλώσεις του αρχηγού Ι. Ιωάννου ότι η ομάδα πρέπει να συνέλθει, δείχνουν πως το θέλουν οι παίκτες, αλλά το γήπεδο και ο αγωνιστικός χώρος είναι ο καθρέφτης.
Ο ΑΟΚΚ προετοιμάστηκε κάτω από ψυχολογική φόρτιση, αφού η ήττα από την Καλαμαριά έχει φέρει αρνητικά αποτελέσματα στη διάθεση και κυρίως στην πίστη των παικτών. Παρόλα αυτά θέλουν να αποδείξουν ότι αξίζουν κάτι καλύτερο και με αυτόν τον σκοπό πηγαίνουν στην Κρήτη.
Αντίπαλος ο Κισσαμικός που ξεκίνησε πολύ άσχημα το πρωτάθλημα, όμως με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Αλ. Βοσνιάδη η ομάδα πήρε αποτελέσματα και ανέβηκε πολύ βαθμολογικά και ψυχολογικά. Κόντρα λοιπόν στον προπονητή που ανέβασε την Κέρκυρα τελευταία φορά στη Superleague, η ομάδα του Ν. Αναστόπουλου είναι ικανή για όλα. Το έχει δείξει, κυρίως εκτός έδρας, καθώς έχει καλύτερη παρουσία από ότι εντός.
Η επιστροφή του Τουράμ θα δώσει οντότητα στην επίθεση, αλλά θα λείψει σίγουρα ο Κρητικός που είδε κόκκινη κάρτα με την Καλαμαριά και το σχήμα που θα παρουσιάσει ο Allenatore θα έχει κάποιες αλλαγές. Τουλάχιστον 14 παίκτες διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα, η οποία θα αποφασιστεί τελευταία στιγμή.
Να σημειώσουμε ότι ο ΑΟΚΚ φέτος πήγε δυο φορές στην Κρήτη και κέρδισε, ενώ έχει κερδίσει ως τώρα όλα τα ματς με τις κρητικές ομάδες. Διαιτητής θα είναι ο Δραγάτης από την ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής και το παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 15:00 θα το δείξει ζωντανά η ΕΡΤ3.
 Ο Κισσαμικός θα έχει κάποιες απουσίες, καθώς στην προπόνηση της Πέμπτης ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γκίνη, Ζιούλης, Καραγεώργης και Σάλιακας που λογικά θα απουσιάσουν, ενώ ο Αλ. Βοσνιάδης δούλεψε πολύ πάνω στην επιθετική τακτική.
 
Η 22η αγωνιστική

Κισσαμικός - ΑΟΚΚ
ΑΟ Τρίκαλα - Πλατανιάς
Νέος Βόλος - ΑΕ Σπάρτης
Ηρακλής - Αήττητος Σπάτων
Απόλλων Λάρισας - ΑΕ Καραϊσκάκης
Εργοτέλης - Ηρόδοτος
Παναχαϊκή - Δόξα Δράμας
Απόλλων Πόντου – Αιγινιακός
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια