Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με ελαφρύ τραυματισμό τη γλύτωσε δικυκλιστής από πτώση δέντρου στο παλιό λιμάνι! (video - photos)

Πτώση δέντρου
15 Μαρτίου 2019 / 09:38
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Η Υπηρεσία Πρασίνου απομάκρυνε το δέντρο και έκοψε και το παρακείμενο για λόγους ασφαλείας.

ΚΕΡΚΥΡΑ. «Στα καλά του καθουμένου» έπεσε ένα μεγάλο δέντρο στο δρόμο, πάνω στη στροφή στο Παλιό Λιμάνι. Το συμβάν σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής, χωρίς δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, που απομάκρυνε το δέντρο καθώς και η Λιμενική Αστυνομία, στην αρμοδιότητα της οποίας βρίσκεται η λιμενική ζώνη.
Όπως είπε στο enimerosi.com ο προϊστάμενος της υπηρεσίας Πρασίνου Γιώργος Ζάραγκας, αυτά τα δέντρα είναι πολύ παλιά και μπορεί να μην εμφανίζουν εξωτερικά σημάδια, μέσα όμως είναι κούφια. Αποτέλεσμα της πτώσης του δέντρου ήταν να πέσει ένα μηχανάκι και να τραυματιστεί, ελαφρά ευτυχώς, ο οδηγός του, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Κέρκυρας. Επίσης προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε αυτοκίνητο.
Η Υπηρεσία Πρασίνου, αποφάσισε για λόγους ασφαλείας, να κόψει και το παρακείμενο δέντρο, το οποίο ήταν εξισου επίφοβο.    


ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.