Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πολύ κοντά στο -6 ο ΑΟΚΚ

Football League
13 Μαρτίου 2019 / 16:04
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στις περισσότερες επαγγελματικές ομάδες, (κυρίως της Football League, υπάρχουν οικονομικά προβλήματα

και ο ΑΟΚΚ δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Κάποια υπόλοιπα από την περσινή χρονιά τείνουν να γίνουν βρόγχος στην ΠΑΕ και πρέπει άμεσα να βρεθούν λύσεις.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ που εξεδόθη το απόγευμα της Τρίτης 12/3, ο ΑΟΚΚ τιμωρήθηκε με ποινή αφαίρεσης 6 βαθμών καθώς χρωστάει 20.000 ευρώ στον Μυτίδη και 12.155 ευρώ στον Ντιμιτρόφσι, ενώ έχει προθεσμία τριών εργάσιμων ημερών ώστε να καταβληθούν τα χρήματα και να αποφύγει την ποινή.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Δέχεται την αίτηση του Νέστωρα Μυτίδη του Νικολάου, υπηκόου Κύπρου, επαγγελματία ποδοσφαιριστή, κατά της καθ’ ης η αίτηση, εδρεύουσας στην Κέρκυρα ΠΑΕ ΑΟ Κασσιόπη. Ενεργοποιεί σε βάρος της  καθ’ ης η αίτηση Π.Α.Ε. την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 28/2019 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 608/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./ Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας. Απορρίπτει την αίτηση του Vladimir Dimitrovski του Vlatko, επαγγελματία ποδοσφαιριστή, κατοίκου Σκοπίων, κατά της καθ’ ης η αίτηση, εδρεύουσας στην Κέρκυρα ΠΑΕ ΑΟ Κασσιόπη, ως προς το αίτημα της ενεργοποίησης. Δέχεται κατά τα λοιπά την αίτηση. Επιβάλλει στην καθ’ ης η αίτηση Π.Α.Ε., μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, του ποσού των 12.155,30 Ευρώ πλέον τόκων, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης  της παρούσας».
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια