Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Διυπουργική συνάντηση για τα απορρίμματα της Κέρκυρας με τη συμμετοχή Περιφερειάρχη & Δημάρχου

διαχείριση απορριμμάτων
13 Μαρτίου 2019 / 08:57
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

ΑΘΗΝΑ. Σε ευρεία διυπουργική συνάντηση συμμετείχαν το πρωί της Τετάρτης ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θ. Γαλιατσάτος, ο Δήμαρχος Κέρκυρας Κώστας Νικολούζος,

ο πρόεδρος του ΣΥΔΙΣΑ Σπύρος Ασπιώτης καθώς και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ανδρέας Γουλής, για ενημέρωση και επανεκτίμηση των εξελίξεων στο θέμα της διαχείρισης απορριμμάτων στην Κέρκυρα, με τις συνθήκες όπως έχουν δημιουργηθεί πρόσφατα: τις δολιοφθορές στις εγκαταστάσεις τις Λευκίμμης, τη δημοσιονομική διόρθωση, το νέο οικόπεδο στο Τεμπλόνι, κ.λπ, δεδομένου του καταπείγοντως χαρακτήρα του πρόβλήματος στο "κατώφλι" της τουριστικής σεζόν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρωτοβουλία για τη σύσκεψη στην οποίαν συμμετείχαν όσοι υπουργοί έχουν βρεθεί αντιμέτωποι με το φλέγον ζήτημα, ήρθε από την κυβέρνηση και μάλιστα ο Δήμαρχος ακύρωσε για το λόγο αυτό το προγραμματισμένο ταξιδι του στην τουριστική έκθεση της Μόσχας (ΜΙΤΤ).
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.