Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ακόμα ένας τελικός κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου

Football League
08 Μαρτίου 2019 / 14:50
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Δέκα αγωνιστικές μένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Football League και επειδή όλα δείχνουν ότι η αναδιάρθρωση

δεν προχωράει για τη σεζόν που διανύουμε, το ενδιαφέρον για τη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα είναι τεράστιο. Οι πιθανότητες να δίνει απευθείας άνοδο στη Superleague είναι πολλές και για τον λόγο αυτό, την κυνηγάνε πολλές ομάδες, ανάμεσά τους και ο ΑΟΚΚ. Για να μείνει όμως ζωντανός στο κυνήγι της  δεύτερης προνομιούχας θέσης, θα πρέπει να κάνει μόνο νίκες, κάτι που κάνει το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς έναν ακόμη τελικό.
Η νίκη κόντρα στη Δόξα ανέβασε την ψυχολογία των παικτών και ξέρουν πολύ καλά ότι η επιτυχία εξαρτάται αποκλειστικά από τους ίδιους. Μπορεί ο Νίκος Αναστόπουλος να μην είχε αρκετό χρόνο να προετοιμάσει όπως θα ήθελε την ομάδα λόγω των δυο εκτός έδρας αγώνων σε τέσσερις μέρες και η ομάδα να είναι όντως κουρασμένη, αλλά το τελευταίο που σκέφτονται όλοι, είναι η κούραση.  Ξέρουν ότι το τρίποντο με την Καλαμαριά είναι απαραίτητο για να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι του στόχου και είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για την κατάκτηση της νίκης.
Ίσως να υπάρξουν 1-2 αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ομάδας σε σχέση με το ματς της Δράμας, ενώ διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Φ. Πολυχρόνης από την Πιερία, με βοηθούς τους Μανάση από τα Τρίκαλα και Καλύβα από τη Φθιώτιδα. Τέταρτος θα είναι ο Ζαμπάλας από τα Γιάννενα. Να σημειώσουμε ότι στον πρώτο γύρο ο ΑΟΚΚ είχε κερδίσει μέσα στην Καλαμαριά με 2-0.
Το παιχνίδι θα γίνει την Κυριακή και θα ξεκινήσει στις 17:00 ενώ θα υπάρχει ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ3.
 
Το πρόγραμμα
 
ΑΕ Καραϊσκάκης – Παναχαϊκή
Ηρόδοτος – Κισσαμικός
Σπάρτη – Ηρακλής
Αήττητος – Απόλλων Λάρισας
Δόξα Δράμας – Αιγινιακός
ΝΠΣ Βόλος – Τρίκαλα
Πλατανιάς – Εργοτέλης
Κέρκυρα – Απόλλων Πόντου (17:00 - ΕΡΤ3)
 
Βαθμολογία


ΝΠΣ Bόλος               44
Απόλλων Λάρισας    39
Παναχαϊκή                 35
Κέρκυρα                    34
Απόλλων Πόντου      33
Πλατανιάς                 33
Εργοτέλης                 31
Κισσαμικός                28
ΑΕ Καραϊσκάκης       25
Ηρακλής                    24
Δόξα Δράμας             23
Αήττητος Σπάτων       21
Τρίκαλα                      21
Ηρόδοτος                   19
Σπάρτη                       15
Αιγινιακός                   13
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια