Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Παρουσίαση υποψηφίων της Επτανησιακής Πρωτοβουλίας παρουσία του Γιώργου Καμίνη

Επτανησιακή Πρωτοβουλία
07 Μαρτίου 2019 / 07:57
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Επτανησιακή Πρωτοβουλία ξεκινά τη μεγάλη προσπάθεια να εκφράσει κάτι νέο και διαφορετικό στην πορεία για τις περιφερειακές εκλογές. Αρχίζουμε την ανακοίνωση των υποψηφίων

μας από την Κέρκυρα και συνεχίζουμε τις επόμενες ημέρες σε όλα τα νησιά μας.  Η πρώτη  εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 του Μάρτη, στις 19:30 στο Επιμελητήριο Κέρκυρας (Άνω πλατεία).
Στην παρουσίαση των πρώτων υποψηφιοτήτων μας θα παραστεί και θα χαιρετίσει ο Δήμαρχος Αθήνας και υποψήφιος ευρωβουλευτής Γιώργος Καμίνης.
«Καλούμε όλους τους κερκυραίους πολίτες, φίλους, συναγωνιστές, τους νέους ανθρώπους, που επενδύουν στον αγώνα μας να συμμετάσχουν στην εκδήλωσή μας, εκφράζοντας τη στήριξή τους.  Συνεχίζουμε, με αμείωτη ένταση, δυναμισμό και πίστη σε έναν αγώνα που θα πάει τα νησιά μας πιο μπροστά και θα δώσει λύση στα προβλήματα που καθημερινά ταλαιπωρούν τους κατοίκους των Επτανήσων»

Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.