Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μία εκπληκτική βραδιά με τον Γιώργο Χατζηνάσιο, την Αγάθη Κοσκινά και τον Γιώργο Κλείσσα

Γιώργος Χατζηνάσιος
04 Μαρτίου 2019 / 14:18
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Εκπληκτική βραδιά πρόσφεραν ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Χατζηνάσιος και οι Σπύρος Κλείσσας και Αγάθη Κοσκινά στο κατάμεστο

κοινό της ιστορικής αίθουσας του φιλολογικού συλλόγου 'Παρνασσός΄.
Η βραδιά ξεκίνησε με τον οικοδεσπότη της εκδήλωσης τον Κερκυραίο ποιητή-συγγραφέα Κωνσταντίνο Γεωργάτο να προλογίζει την εκδήλωση και στη συνέχεια τα μικρά 'τροβαδουράκια' τη Κηφισιάς με τη συνοδεία του μουσικοσυνθέτη με τις παιδικές τους φωνές αποθεώθηκαν από το κοινό.
Ο μουσικοσυνθέτης παρουσίασε με ιδιαίτερη χαρά όπως είπε, τους συνεργάτες που έχει επιλέξει για μια σειρά εμφανίσεων σε όλη την Ελλάδα δύο ερμηνευτές που ταιρίαζουν απόλυτα με τον ίδιο και το ύφος των τραγουδιών του.
Σπύρος Κλείσσας και Αγάθη Κοσκίνα εναλλάσονταν σε τραγούδια του συνθέτη ερμηνεύοντας τραγούδια από όλες τις δισκογραφικές δουλειές του με το κοινό να γίνεται ένα μαζί τους και να δημιουργείται μια εκπληκτική ατμόσφαιρα που και ο ίδιος ο χώρος συμβάλλει σε αυτό.
Χειροκροτήματα διαδοχικά για όλους ενώ ο συνθέτης υπήρχαν στιγμές που άφηνε τα πλήκτρα του και αλλωτε γινόταν μαέστρος του κοινού και άλλωτε τραγουδούσε μέσα σε αποθέωση με τους ερμηνευτές.
Το τέλος της βραδιάς βρήκε την πρόεδρο του συλλόγου των τροβαδούρων να βραβεύει τον συνθέτη και τους ερμηνευτές για τη σπουδαία αυτή βραδιά και την εκπρόσωπο του 'Παρνασσού' να ευχαριστεί απάντες για την ποιοτική τους παράσταση.
Πλήθος επισήμων στην παράσταση αυτή με ξεχωριστές παρουσίες μεταξύ άλλων του πρώην υπουργού κυρίου Γιώργου Λιάνη, του συγγραφέα- αναλυτή Σάββα Καλεντερίδη συνεργατών της Αγάθης Κοσκινάς ενώ παρόν ήταν ο Κερκυραίος μαέστρος του Τόλη Βοσκόπουλου Σπύρου Παγιάτη με τον οποίο συνεργάστηκαν πριν λίγο καιρό στο gala του ιδρύματος της Πριγκίππισσας Αικατερίνης της Σερβίας στο ξενοδοχείο Mεγάλη Βρετάνια.
Η συνέχεια των προγραμματισμένων παραστάσεων του μουσικοσυνθέτη και των ερμηνευτών θα δοθεί στις 22 Μαρτίου στο δημοτικό θέατρο της Μυτιλήνης στα πλαίσια του 7ου Φεστιβάλ του δήμου, ενώ αποσπάσματα της παράστασης υπάρχουν σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το κοινό.

Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.