Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τα ονόματα των 22 συνέδρων που αναδείχθηκαν από τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ

ΚΙΝΑΛ
04 Μαρτίου 2019 / 11:03

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των εκλογών στο Κίνημα Αλλαγής για την ανάδειξη των συνέδρων στο 2ο Συνέδριο του κόμματος που έχει προγραμματιστεί να γίνει στα τέλη του μήνα.

Στην Κέρκυρα ψήφισαν συνολικά 745 μέλη του ΚΙΝΑΛ  στις τρεις κάλπες που είχαν στηθεί στο Βορρά, Μέση και Νότο. Εκλέγονται 22 σύνεδροι ενώ συμμετέχουν και 5 μέλη «αριστίνδην» εκ της ιδιότητας τους. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που δημοσίευσε ο Γραμματέας της ΝΕ του ΚΙΝΑΛ Νίκος Τησαρχόντου με βάση τον αριθμό των ψήφων που έλαβαν εκλέγονται κατά σειρά:
 

  1. Γρηγορόπουλος Κώστας,

  2. Παγκράτης Ανδρέας

  3. Ζερβός Φώτης

  4. Περατινός Νίκος

  5. Στογιάννος Κώστας

  6. Γιαννούλης Παντελής

  7. Πουλής Γιώργος

  8. Σεβραγιάν Διγκραν

  9. Μυρισκλάβος Σπύρος

  10. Κοντομάρη Δέσποινα

  11. Ποζίδης Παναγιώτης

  12. Μυρισκλάβου Μαρία

  13. Γερογιάννη Κατερίνα

  14. Παυλίδης Κων/νος

  15. Πέτσιου Βασιλική

  16. Ρίζος Βασίλης

  17. Μάνεση Μαρία

  18. Βλάσσης Θωμάς

  19. Βαραγγούλη Σπυριδούλα

  20. Λευτεριώτης Σαράντης

  21. Κάντου Μαρία – Τζοβάνα

  22. Τασούλας Λάμπρος

 
Επίσης στο συνέδριο συμμετέχουν «αριστίνδην» ο Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ στην Κέρκυρα Νίκος Τησαρχόντου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αλέξανδρος Αλεξάκης και οι παραμένοντες από τη ΔΗΜΑΡ στο ΚΙΝΑΛ Ισμήνη Μώρου η οποία είναι μέλος της Κ.Ε, η κα Λένα Τσαγγαράκη, ο Βασιλάκης Σπύρος και ο Αλέκος Στογιάννος.

Οι υπόλοιποι αντιπρόσωποι

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το μέτρο οι προερχόμενοι από την Οργάνωση Κερκύρας του κόμματος αντιπρόσωποι προβλέπεται να είναι 35 (σ.σ. κι όχι 31 όπως αρχικώς και εκ παραδρομής γράψαμε).
Ο λόγος που δεν υπάρχει μέχρι στιγμής επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων είναι ακριβώς αυτή η διαφορά ανάμεσα στον αριθμό των αντιπροσώπων κι εκείνων που εκλέγονται συγκεντρώνοντας τον ελάχιστο αριθμό των προβλεπόμενων ψήφων.
Με την τελική ανακοίνωση θα γνωστοποιηθεί και ο τρόπος συμπλήρωσης του καταλόγου των εκ Κερκύρας αντιπροσώπων.