Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με δύο νίκες και μία ήττα ο ΝΑΟΚ στην επόμενη φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Παίδων

ΝΑΟΚ
26 Φεβρουαρίου 2019 / 10:17

ΚΕΡΚΥΡΑ. Επιτυχής ήταν και η συμμετοχή της ομάδας Παίδων στην προκριματική φάση του αντίστοιχου πρωταθλήματος που διεξήχθη 23-24 Φεβρουαρίου στο όμορφο και φιλόξενο κολυμβητήριο

της Πτολεμαΐδας. Συγκεκριμένα ο ΝΑΟΚ με δύο νίκες και μια ήττα προχώρησε στην επόμενη φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος των Παίδων.
Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
ΝΑΟΚ - ΔΕΛΦΙΝΙΑ: 18-9
ΝΑΟΚ - ΚΟΖΑΝΗ:4-12
ΝΑΟΚ - ΠΥΡΡΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ:9-3

Σύνθεση Ομάδας:

Σερμέτης Άρης, Χατζηανδρέου Στέλιος, Βαρότσης Κώστας, Λιάκουρας Μάρκος, Βέλιος Άρης, Ανδριώτης Άγγελος, Μπορσέφσκι Πέτρος, Καλαμάρας Αντώνης, Ανδριώτης Αναστάσης, Οικονόμου Νικόλαος, Μπογιάκης Περικλής , Σερμέτης Έκτορας, Καψοκαββάδης Στέφανος, Ραψομανίκης Σπύρος, Γελαγώτας Σπύρος
Με αυτούς του αγώνες ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση όλων των αναπτυξιακών Πρωταθλημάτων του τμήματος Υδατοσφαίρισης του ΝΑΟΚ με αποτελέσματα που κρίνονται ιδιαιτέρως επιτυχή. Συγκεκριμένα οι ομάδες  Μίνι Παίδων, Παίδων και Εφήβων πραγματοποίησαν αξιοπρεπείς εμφανίσεις , πέρασαν στις επόμενες φάσεις των αγωνιστικών υποχρεώσεων τους και κυρίως σηματοδότησαν κατά αισιόδοξο τρόπο την επόμενη μέρα της υδατοσφαίρισης στην Κέρκυρα. Ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς αλλά η αίσθηση μας είναι ότι η συστηματική εργασία αρχίζει να αποδίδει .
Συγχαίρουμε τους προπονητές των τμημάτων : Σπύρο Καρδόνα, Πίτερ Μπαίκοβιτς και Γιώργο Μπαλανίκα καθώς και τον έφορο του τμήματος κ. Πέτρο Διαβάτη.
 Για άλλη μια φορά δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στους γονείς των αθλητών και αθλητριών μας που συνεχώς και με διαφορετικούς τρόπους παραμένουν κοντά στις ομάδες μας και τον Όμιλο, ενδυναμώνουν την προσπάθεια μας και μας οδηγούν να κάνουμε αισιόδοξες σκέψεις για το μέλλον.
Μέλημα μας πλέον είναι να διεκδικήσουμε επίσημες αγωνιστικές δραστηριότητες στην Κέρκυρα και να προωθήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το άθλημα της υδατοσφαίρισης στη τοπική κοινότητα.