Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Βολές Μπαλού-Κουλούρη, για το λιμάνι

ΜΠΑΛΟΥ
25 Φεβρουαρίου 2019 / 20:02

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την κατηγορηματική τους αντίθεση «στην κυβερνητική απόφαση ιδιωτικοποίησης των δραστηριοτήτων - φιλέτων του λιμανιού της Κέρκυρας και άλλων λιμανιών της χώρας, με την ψευδεπίγραφη μορφή της υποπαραχώρησης»...

 ...εξέφρασαν, με κοινή τους δήλωση, οι επικεφαλής των συνδυασμών της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Περιφέρεια, Αλεξάνδρα Μπαλού και τον Δήμο Κέρκυρας, Γιώργος Κουλούρης. Δηλώνοντας ρητά πως «θα αγωνιστούμε μαζί με τον κερκυραϊκό λαό, κόντρα στην επαίσχυντη αυτή επιλογή, για την οποία τόσο η περιφερειακή, όσο και η δημοτική Αρχή ποιούν την νήσσαν.
Προφανώς»
συνεχίσει η δήλωση, «ο κ. Γαλιατσάτος ασχολείται με την κατανομή χορηγίας της πετρελαϊκής κοινοπραξίας που αναζητεί συνένοχους για όσα σχεδιάζει να αρχίσει δυτικά της Κέρκυρας τον επόμενο χρόνο, ενώ η κ. Κράτσα αναζητεί επενδύσεις στην Αραβία». Την ίδια ώρα, που «οι ιθύνοντες του ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο είναι απασχολημένοι με την εκταμίευση 6.500.000 ευρώ σε ιδιώτες - απορριμματοφορείς, με την αθώωση των κυβερνητικών παραγόντων για την πολιτική ιδιωτικοποίησης της διαχείρισης των απορριμμάτων και με τη ψυχολογική προετοιμασία του λαού για την εκτόξευση στα ύψη των δημοτικών τελών…»
Σε Ποταμό και Μωραϊτικα
Στο μεταξύ, σε συνέχεια της περιοδείας της στην Κέρκυρα, η κ. Μπαλού επισκέφτηκε την Παρασκευή (22/2), συνοδευόμενη από τον περιφερειακό σύμβουλο, Θόδωρο Γουλή, το Δημοτικό Σχολείο Ποταμού, αλλά και τις δημόσιες υπηρεσίας της περιοχής των Αλυκών.
Το μεσημέρι το κλιμάκιο, με τη συμμετοχή και του Δημοτικού Συμβούλου, Μπάμπη Χαραλάμπους, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ στην Αλεπού και το απόγευμα, η κ. Αλεξάνδρα Μπαλού και ο υποψήφιος Δήμαρχος, Γιώργος Κουλούρης, βρέθηκαν στα Μωραΐτικα σε εκδήλωση – συζήτηση σε καφετέρια του χωριού.