Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Παράνομη κατάληψη από ΠΑΜΕ-ΚΚΕ καταγγέλλει η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Κέρκυρας

Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας
23 Φεβρουαρίου 2019 / 18:15

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου, για τη σημερινή διαδικασία συνεδρίου από αντιπροσώπους σωματείων του ΠΑΜΕ

Η ανακοίνωση της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου

«Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Κέρκυρας καταγγέλλει δημόσια την παράνομη κατάληψη του κτηρίου του από τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ-ΚΚΕ και τα σκιώδη σωματεία που διευθύνει. Κουνώντας στο χέρι μία παράτυπη και προσωρινή απόφαση, θέλουν να οργανώσουν μία εκλογική παρωδία χωρίς δικαστικούς αντιπροσώπους, χωρίς μητρώα εκλογών, χωρίς αντιπροσώπους σωματείων, χωρίς ντροπή.
Έχουν προφανώς καταλάβει πως ο μόνος τρόπος για να κερδίσουν εκλογές είναι να καλέσουν τους φίλους τους και να στήσουν τη δική τους ψευτοεκλογική φαρσοκωμωδία. Δεν έχουν, όμως κανένα δικαίωμα να τα κάνουν αυτά καταλαμβάνοντας με τη βία το Εργατικό Κέντρο και τους καλούμε να μαζέψουν τα κατάπτυστα πανό τους, τις ντροπιαστικές τους αφίσες και το ακατάσχετο υβρεολόγιό τους και να μεταφέρουν την ηθική τους κατάπτωση στα γραφεία του κόμματός τους.
Καταγγέλλουμε ενώπιον ολόκληρης της κερκυραϊκής κοινωνίας ότι προσπαθούν με νομικά τερτίπια να ανατρέψουν την νόμιμη πλειοψηφία του Εργατικού Κέντρου και καλούμε κάθε Κερκυραίο πολίτη να απορρίψει την αισχρή τους προπαγάνδα».
Για το Δ/Σ του ΕΚΚ