Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Όλα ανοιχτά μετά το Χ στην Αχαράβη

Τοπικά πρωταθλήματα
23 Φεβρουαρίου 2019 / 17:51
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το ντέρμπι στην Αχαράβη ανάμεσα σε Θιναλιακό και Αστέρα Πετριτή, δεν ανέδειξε νικητή και όλα είναι πλέον

ανοιχτά για το πρωτάθλημα, με την ομάδα της Αχαράβης να παραμένει μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα. Εκτός από τις δυο αυτές ομάδες και ο ΟΦΑΜ αν κερδίσει την Κυριακή την Ολυμπιάδα θα είναι σε απόσταση αναπνοής και την επόμενη αγωνιστική θα κριθούν πολλά στο παιχνίδι Αστέρα Πετριτή - ΟΦΑΜ.
Στην Αχαράβη ο καιρός δε βοήθησε για να γίνει ένα παιχνίδι αντάξιο της ποιότητας των δύο ομάδων, είχαμε όμως ένα ματς με πάθος και αρκετά καλό σε ποιότητά, ο Θιναλιακός προηγήθηκε με τον Αγόρα, ισοφάρισε ο Αστέρας με τον Ίσερη, οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να πάρουν τη νίκη, αφού κέρδισαν πέναλτι, όμως ο Μπουρντουζιάν αστόχησε και το 1-1 έμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης.
Στα άλλα παιχνίδια της Α1, σπουδαίες νίκες πέτυχαν ο Κάβος και ο Αστέρας Λιαπάδων, ενώ στην Α κατηγορία τα Κανάλια πήραν τρεις πολύτιμους βαθμούς. Η Β κατηγορία έχει αγώνες μόνο την Κυριακή. Τα αποτελέσματα μετά τα παιχνίδια του Σαββάτου:
 
 
Α1  ΕΠΣΚ
 
Α.Ο Κάβος - Αναγέννηση Περιβολίου                   4-3
Θιναλιακός - Αστέρας Πετριτή                              1-1
Αστέρας Λιαπάδων - Αυγερινός Βαλανειού          3-0
ΑΟ Κοντόκαλι - Οδυσσέας Αυλιωτών                   1-4


 
Α  ΕΠΣΚ
 
ΑΕ Αρίλλα/Καββαδάδων – Κερ. Αγ.Νικολάου        1-1
ΑΠΣ Mπενίτσες - ΑΕ Καναλίων                              0-3
Αστέρας Μωραϊτίκων - ΑΕ Φαιάκων                      2-2
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια