Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Νότης Μαριάς στην Κέρκυρα με παρουσίαση της υποψηφίας Ευρωβουλευτού Μαρίας Καραούλη

Νότης Μαριάς
21 Φεβρουαρίου 2019 / 15:13
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Εκδήλωση στο κτίριο της Παλιάς Νομαρχίας στην Κέρκυρα διοργανώνει την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 18.30 ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Νότης

Μαριάς και η Πολιτική Ομάδα των Ευρωπαίων Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με θέμα: «Ανασκόπηση Κοινοβουλευτικών Δραστηριοτήτων 2018 Ευρωβουλευτή Νότη Μαριά και Πολιτικής Ομάδας ECR  στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο».  Στην εκδήλωση θα γίνει ομιλία του Νότη Μαριά.
Νωρίτερα θα συναντηθεί με τοπικούς φορείς και τον Δήμαρχο του νησιού, τον κ. Νικολούζο Κωνσταντίνο. Τέλος στις 18.00  επίσης  στο  κτίριο της Παλιάς Νομαρχίας  ο Νότης Μαριάς θα δώσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ αναφορικά με τις επικείμενες Ευρωεκλογές, το Ψηφοδέλτιο του Κινήματος «ΕΛΛΑΔΑ - Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» και την παρουσίαση της υποψηφίου Ευρωβουλευτού κας Μαρίας Καραούλη, ιατρού, κατοίκου Κέρκυρας.

Το πρόγραμμα της Περιοδείας έχει ως εξής:

  • 9:15 π.μ. συνάντηση με τους Εκπροσώπους από το Επιμελητήριο Κέρκυρας,
  • 09:30 π.μ. συνάντηση με την Ένωση Ξενοδοχουπαλλήλων
  • 10:30 π.μ. συνάντηση με τον Σύλλογο Πολυτέκνων- Τριτέκνων Κέρκυρας
  • 18:00 συνέντευξη Τύπου στο κτίριο της παλιάς Νομαρχίας στα τοπικά ΜΜΕ και παρουσίαση της υποψηφίας Ευρωβουλευτού κας Καραούλη Μαρίας, ιατρού και κατοίκου Κέρκυρας.
  • 18:30 εκδήλωση στο κτίριο της παλιάς Νομαρχίας του Ανεξάρτητου Ευρωβουλευτή Νότη Μαριά και της Πολιτικής Ομάδας των Ευρωπαίων Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με θέμα: «Ανασκόπηση Κοινοβουλευτικών Δραστηριοτήτων 2018 Ευρωβουλευτή Νότη Μαριά και Πολιτικής Ομάδας ECR  στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο».
Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.