Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οι 7 Mile Limit στο ΕΠΤΑ για τα 27 χρόνια ΚYMA FM

KYMA FM
20 Φεβρουαρίου 2019 / 14:12
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ.Ο KYMA FM γιορτάζει τα 27 χρόνια λειτουργίας του, παρουσιάζοντας τους εξαιρετικούς 7 Mile Limit, στον φιλόξενο χώρο του Επτά

Τεχνών Τόπος, στο Βιρό Σάββατο 23/2 στις 22:00.
Τους 7 Μile Limit θα παρουσιάσουν: Η δημοσιογράφος Νικολέτα Δουκάκη και η Αγλαΐα Παντελάκη, υποψήφια διδάκτωρ στο Τμήμα Ξένων Γλωσσών του Ιονίου Πανεπιστημίου.
Θ’ ακολουθήσει συναυλία των 7 Mile Limit, αλλά και μικρές εκπλήξεις!
Ποιοι είναι οι  7 MileLimit: Στην Αμερική του μεσοπολέμου και κατά τη διάρκεια της ποτοαπαγόρευσης, κανείς δεν μπορούσε να καταναλώνει αλκοόλ, εκτός και αν απομακρύνονταν κάποια μίλια από τις ακτές της χώρας. Αυτή ήταν η ιδέα για την ονομασία των 7 Mile Limit, μιας επταμελούς μπάντας από την Κέρκυρα, η οποία μέχρι σήμερα έχει ήδη στο ενεργητικό της πάνω από 250 live εμφανίσεις σε ξενοδοχεία, μπαρ, φεστιβάλ και privet δεξιώσεις. Η μπάντα, στο μουσικό ταξίδι από τους δρόμους της Νέας Ορλεάνης, έως τις μεγάλες Jazz σάλες και του Swing των χρυσών δεκαετιών, προσφέρει στον θεατή της μια μοναδική εμπειρία, καθώς οι μοναδικές ενορχηστρώσεις που παρουσιάζουν γνωστές -ελληνικές και ξένες- μελωδίες με μια τελείως διαφορετική ματιά, συνδυάζονται με την χιουμοριστική και πρωτότυπη σκηνική παρουσία.
Φωνή-Δήμητρα Στεφανία Κοντού
Πιάνο-Αλέξανδρος Λυκοθανάσης
Μπάσο-Βαγγέλης Γκλαβινας
Τύμπανα-Αντρέας Αλαμάνος
Τρομπόνι-Νίκος Καίσαρης
Σαξόφωνο/κλαρίνο- Παύλος Κοντός 
Τρομπέτα-Λευτέρης Ατσοπάρδης 
Είσοδος ελεύθερη

Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.