Τρίτη 23.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού στην Ιόνιο Ακαδημία

Ariston Psychometrics
19 Φεβρουαρίου 2019 / 15:31
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Ariston Psychometrics και το πιστοποιημένο κέντρο της στην Κέρκυρα διοργανώνουν εκδήλωση Επαγγελματικού Προσανατολισμού με τίτλο:

«Μάθηση & Επάγγελμα – Τα Στάδια Μιας Στοχευμένης Επιλογής» που θα πραγματοποιηθεί τις 02 Μαρτίου 2019 και ώρα 17:00 στην Ιόνιο Ακαδημία (Πάνω Πλατεία). Εισηγητές της εκδήλωσης θα είναι η κα Εύα Φουντουλάκη (M.Sc. Coun. Psych.) και ο κος Χρυσόστομος Καπέτης (Ph.D). Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Αντιπρύτανης του Ιονίου Πανεπιστημίου Καθηγητής Ιωσήφ Παπαδάτος.
Στην εκδήλωση θα αναπτυχθούν διαφορετικοί τρόποι μάθησης, ώστε οι μαθητές να
είναι πιο αποδοτικοί και να αντιμετωπίζουν το άγχος τους. Οι μαθητές και οι γονείς τους θα ενημερωθούν για όλα τα στοιχεία που αφορούν στην εισαγωγή στα Α.Ε.Ι. – Τ.Ε.Ι., για όλες τις αλλαγές και τα νέα δεδομένα που προκύπτουν από το Νέο Σύστημα Εξετάσεων που πρόκειται να ανακοινωθεί, αλλά και γενικότερα για τις σπουδές και τα επαγγέλματα. Οι σύμβουλοι σταδιοδρομίας θα αναφερθούν σε πλήθος θεμάτων και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις σχετικά  κάθε τμήμα (όπως και τις Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές).
Παράλληλα, θα αναλύσουν τα πονηρά σημεία και τις έξυπνες επιλογές στο υφιστάμενο
εκπαιδευτικό σύστημα, τις ειδικές κατηγορίες, τη σωστή συμπλήρωση του
μηχανογραφικού, τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων, τις κατηγορίες των
αθλητών κ.ά.
Περισσότερες πληροφορίες στο 26661101098 και στη σελίδα μας στο facebook
ariston.test.corfu

Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.