Τρίτη 19.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πέντε νέους υποψηφίους παρουσίασε η Μερόπη Υδραίου (video)

Κερκυραίων Δήμος
18 Φεβρουαρίου 2019 / 10:27

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μια ακόμα ομάδα νέων υποψηφίων με το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Κερκυραίων Δήμος» παρουσίασε η υποψ. δήμαρχος Μερόπη Υδραίου

Οι 5 νέοι υποψήφιοι είναι:
Χρυσούλα Τόμπρου- Γκίνη, έμπειρη και καταξιωμένη αυτοδιοικητικός με σημαντική δραστηριότητα και προσφορά στον πολιτισμό. Υπήρξε κατά σειρά ετών δημοτική σύμβουλος και Αντιδήμαρχος του Δήμου Κερκυραίων, Πρόεδρος της ΤΕΔΚ, της ΑΝΕΔΚ, μέλος του ΔΗΠΕΘΕ Κέρκυρας επί σειρά ετών, όπως επίσης Πρόεδρος της  δημοτικής χορωδίας SAN GIACOMO, Αντιπρόεδρος της κερκυραϊκής καντάδας και μαντολινάτας, , Αντιπρόεδρος οργανισμού παιδικών σταθμών του Δήμου Κερκυραίων. Πρόεδρος στη χορωδία Ευρωπούλων επί σειρά ετών μέχρι και σήμερα.
Παναγιώτα Τζάννε, οδοντίατρος, με μεταπτυχιακό σεμινάριο αισθητικής οδοντιατρικής στο Πανεπιστήμιο του Λιχνενστάιν και  της Νέας Υόρκης, παρακολουθεί μεταπτυχιακό στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στην επείγουσα ιατρική. Ειδική γραμματέας  του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Παλιάς Πόλης και μέλος της Λέσχης Οικολογίας Κέρκυρας. Ενεργή πολίτης  με έντονη κοινωνική και φιλανθρωπική δράση στο νησί. Η παρουσία της αποτυπώνει την Κέρκυρα της αλληλεγγύης.
Άντζελα Γεωργοτά, φιλόλογος  με ειδίκευση στην ειδική αγωγή και εκπαίδευση από τα Πανεπιστήμια Αιγαίου και Θεσσαλίας. Τελειόφοιτη του τμήματος Αρχειονομίας του Ιονίου Πανεπιστημίου όπου παρακολουθεί και μεταπτυχιακό με θέμα «Ανάπτυξη και διαχείριση της πολιτιστικής πληροφορίας». έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων ενώ για ένα χρόνο ειδικεύτηκε πάνω σε θέματα ευρωπαϊκής ένωσης. Ίδρυσε το σύλλογο αποφοίτων Αρχειονομίας, Μουσειολογίας και Βιβλιοθηκονομίας  στον οποίο είναι και Πρόεδρος. Άνθρωπος με ξεχωριστή ευαισθησία και συμμετοχή στα κοινωνικά και εκπαιδευτικά δρώμενα.
-Ο Τάσος Μπούας, ιδ. υπάλληλος στον  τομέα του Τουρισμού. Πρόεδρος του Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Άφρας, Αντιπρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Άφρας, ειδικός γραμματέας του σωματείου για τα δικαιώματα του παιδιού «Για τα παιδιά μας» ιδρυτικό μέλος των ΑΧΕΠΑ Κέρκυρας. Πτυχιούχος ηλεκτρονικών εφαρμογών και εγκαταστάσεων, τεχνικός προγραμματιστής ηλεκτρονικών υπολογιστών και πτυχιούχος της σχολής τουριστικών επαγγελμάτων. Έχει παρακολουθήσει ειδικά σεμινάρια για στελέχη τουριστικών επιχειρήσεων. Ένας ενεργός πολίτης, άνθρωπος με ιδέες και προσφορά.
- Ο Στέφανος Σπάτουλας ελεύθερος επαγγελματίας. Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κομπιτσίου επί σειρά ετών. Πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Κομπιτσίου και ιδρυτής του 12ου  συστήματος Προσκόπων Κέρκυρας.

Κλείνοντας την παρουσίαση, η Μερόπη Υδραίου τόνισε «Η Νέα Αρχή για την Κέρκυρα γίνεται με νέους αλλά και καταξιωμένους ανθρώπους.
Οι 5 νέοι υποψήφιοι που ανακοινώθηκαν σήμερα έρχονται για να προστεθούν σε μια πολύ δυνατή ομάδα που είναι έτοιμη να αναλάβει το Δήμο, έχει προτάσεις, πρόγραμμα αλλά και ανθρώπους με θέληση και αποφασιστικότητα.
Νέα Αρχή-Νέα Δήμαρχος. Δεν είναι σύνθημα, είναι η απαίτηση των πολιτών της Κέρκυρας για να αφήσουμε πίσω μας τους ανθρώπους του χθες.
Γιατί από δω και πέρα η Κέρκυρα πρέπει να κοιτάζει μόνο μπροστά»
.