Τρίτη 19.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τιμήθηκαν για την προσφορά τους στον 1ο Ημιμαραθώνιο Κέρκυρας (photos)

Ημιμαραθώνιος
17 Φεβρουαρίου 2019 / 18:01

Ο 2ος Ημιμαραθώνιος προγραμματίζεται για τις 29 Σεπτεμβρίου 2019

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τιμητικά Διπλώματα στους εθελοντές και τα στελέχη του 1ου Ημιμαραθωνίου Κέρκυρας, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου 2017 απονεμήθηκαν από τον Δήμο σε ειδική εκδήλωση την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στο Φαληράκι.

Τα τιμητικά διπλώματα απονεμήθηκαν στους φορείς:
Ιατρικός Σύλλογος Κέρκυρας
Φαρμακευτικός Σύλλογος Κέρκυρας
Κλινική Θεραπεία Α.Ι.Ε.
Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Κέρκυρας
Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Κέρκυρας
Σύλλογος Μοτοσυκλέτας Κέρκυρας
Σώμα Ελλήνων Προσκόπων Κέρκυρας
Πολιτιστικός Σύλλογος Καστελλάνων Μέσης
Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας
Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κέρκυρας

29 Σεπτεμβρίου 2019 ο 2ος Ημιμαραθώνιος

Κατά την εκδήλωση έγινε επίσης η παρουσίαση του 2ου Ημιμαραθωνίου Κέρκυρας που προγραμματίζεται για τις 29 Σεπτεμβρίου 2019. Πρόκειται για ένα σημαντικό για την Κέρκυρα δρομικό αθλητικό γεγονός, στο πλαίσιο του οποίου θα διεξαχθούν οι αγώνες: Ημιμαραθωνίου, 5 χλμ. (και για μαθητές Λυκείων), 3 χλμ. (και για μαθητές Γυμνασίων) καθώς και αγώνας 1.000 μ. (και για μαθητές Δημοτικών Σχολείων). Το σημείο εκκίνησης και τερματισμού θα βρίσκεται στον οριοθετημένο χώρο μπροστά από την Κάτω Πλατεία της Κέρκυρας (Σπιανάδα), στο Λιστόν όπου θα βρίσκονται και όλες οι υποστηρικτικές λειτουργίες της Διοργάνωσης, ενώ θα πραγματοποιηθούν και άλλες εκδηλώσεις που θα μετατρέψουν τον αγώνα σε μία γιορτή του αθλητισμού και του πολιτισμού για την Κέρκυρα.

Στόχος της Οργανωτικής Επιτροπής είναι μια μεγάλη και μαζική Διοργάνωση που θα αποτελέσει αθλητικό και θεματικό τουριστικό προορισμό και θα πραγματοποιείται στο εξής κάθε χρόνο, με τη συμμετοχή δρομέων, μαθητών, αθλητών, φιλάθλων, αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων από την Κέρκυρα, την ευρύτερη περιοχή και από το εξωτερικό. Η ώρα εκκίνησης των αγώνων προγραμματίζεται για τις 9.00 στις 29/09/19.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ