Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συμμετοχή της ΕΛΟΚ στο πρόγραμμα Aspire

Κρίκετ
15 Φεβρουαρίου 2019 / 15:56
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Ελληνική Ομοσπονδία Κρίκετ συμμετέχει στην εκπαιδευτική ημερίδα του προγράμματος «Aspire», του Υπουργείου Πολιτισμού

και Αθλητισμού και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ. Το πρόγραμμα αφορά τρόπους ομαλής ένταξης των προσφύγων και των μεταναστών μέσω του αθλητισμού στις κοινωνίες των κρατών υποδοχής τους.
Οι δράσεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ θα παρουσιαστούν στην ενότητα «Παραδείγματα Καλών/ Εθνικών / Διεθνών Πρακτικών». Στην ίδια ενότητα εντάσσονται η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή και η Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος.
Η παρουσίαση περιλαμβάνει τις δράσεις της Ομοσπονδίας από το 2010-2018 και προβολή βίντεο. Στην εκδήλωση θα παρευρίσκεται ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γεώργιος Βασιλειάδης, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού  Ιούλιος Συναδινός, ο Γενικός Γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής Μιλτιάδης Κλάπας, εκπρόσωποι της Ελληνικής Ολυμπιακής  Επιτροπής κ.α. Την Ελληνική Ομοσπονδία Κρίκετ θα εκπροσωπήσει στην εκδήλωση ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Ιωσήφ Νικήτας.
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια