Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Την Τρίτη η αναβληθείσα συνάντηση εργασίας για τα απορρίμματα

Διαχείριση απορριμμάτων
15 Φεβρουαρίου 2019 / 09:23

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου αναμένεται να γίνει η συνάντηση εργασίας με θέμα τη διαχείριση των απορριμμάτων,

που αναβλήθηκε την περασμένη Τρίτη εν μέσω διαμαρτυρίων. Στη σύσκεψη είχαν προσκληθεί από τον Δήμαρχο οι επικεφαλής περιφερειακών και δημοτικών παρατάξεων αλλά και εκπρόσωποι πραγωγικών φορέων, για να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στον φλέγον ζήτημα. Οι διαμαρτυρίες προέκυψαν από το γεγονός ότι δεν προσκλήθηκαν οι φορείς Τεμπλονίοιυ και Λευκίμμης, κάτι που προκάλεσε και την αντίδραση της Λαϊκής Συσπέιρωσης, που αποχώρησε. Μετά την αναβολή της σύσκεψης, ο Δήμαρχος Κώστας Νικολούζος είχε δηλώσει: «Δεδομένου ότι το θέμα των απορριμμάτων είναι το σοβαρότερο θέμα που απασχολεί σήμερα τη Κέρκυρα  και η συζήτησή του απαιτεί νηφαλιότητα και ψυχραιμία,  και μπροστά στον κίνδυνο η συνάντηση να εξελιχθεί σε πεδίο προεκλογικής αντιπαράθεσης και αντεγκλήσεων, επιλέξαμε  την αναβολή της.
Η Δημοτική Αρχή  δε λειτουργεί με αποκλεισμούς. Αλλά δεν λειτουργεί και εξαναγκαζόμενη  σε ατέρμονες και ατελέσφορες συζητήσεις».
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Park, ενω δεν έχει ακόμα γίνει γνωστό εαν θα υπάρξει κάποια αλλαγή ως προς τους φορείς που θα κληθούν να συμμετάσχουν στην ενημέρωση.