Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Και επίσημα στον ΑΟΚΚ ο Νίκος Αναστόπουλος

Football League
13 Φεβρουαρίου 2019 / 16:12
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Από την προηγούμενη Παρασκευή ήταν γνωστό ότι ο ΑΟΚΚ συμφώνησε με τον Νίκο Αναστόπουλο να αναλάβει

την τεχνική ηγεσία της ομάδας μετά την απομάκρυνση του Δ. Σπανού. Οι υπογραφές είχαν πέσει και ο «Αλλενατόρε» θα ήταν στην εξέδρα του ΕΑΚΚ για να δει την ομάδα στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας. Έτσι και έγινε και έμενε πλέον το τυπικό της υπόθεσης.
Αφού συζητήθηκαν και οι λεπτομέρειες της συνεργασίας και είχαν δοθεί τα χέρια με την ΠΑΕ, έμενε η επίσημη ανακοίνωση που δε θα άφηνε την παραμικρή αμφιβολία ότι ο πρώην διεθνής άσσος του Ολυμπιακού αναλαμβάνει την ομάδα με μοναδικό στόχοι να την ανεβάσει στη Superleague για δεύτερη φορά μετά το 2003 - 2004.
Την Τετάρτη στη 13:10 ήρθε και η ανακοίνωση η οποία αναφέρει: «Ο ΑΟΚΚ ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον προπονητή κ. Νίκο Αναστόπουλο. Του ευχόμαστε καλή αρχή με επιτυχίες».
Ο Νίκος Αναστόπουλος στην προπονητική του καριέρα πέρασε από τους πάγκους 14 ομάδων, ενώ σε ΠΑΣ Γιάννινα, Άρη Θεσσαλονίκης, ΟΦΗ και Κέρκυρα επέστρεψε για 2η φορά.
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια