Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Υπάλληλος των φυλακών σε συμμορία διακίνησης ηρωίνης

Σπείρα διακίνησης
02 Ιουνίου 2016 / 14:52

ΚΕΡΚΥΡΑ. Εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, εγκληματική ομάδα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Στην κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία εμπλέκονται, τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων ένας 32χρονος Ρουμάνος έγκλειστος του Καταστήματος Κράτησης Κέρκυρας, μία 37χρονη Αλβανίδα,  ένας 41χρονος Έλληνας καθώς και ένας 36χρονος υπάλληλος καταστήματος κράτησης.
Η πολυήμερη διερεύνηση της υπόθεσης που κλιμακώθηκε την Τετάρτη το πρωί στην Κέρκυρα, είχε σαν αποτέλεσμα να εντοπιστεί και να συλληφθεί κατά την διάρκεια αιφνιδιαστικής αστυνομικής επιχείρησης -αρχικά- η 37χρονη Αλβανίδα, στην κατοχή της οποίας βρέθηκε και κατασχέθηκε δέμα  που είχε παραλάβει λίγη ώρα πριν και περιείχε ποσότητα ηρωίνης 29,9 γραμμαρίων περίπου, το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ καθώς και 2 κινητά τηλέφωνα.
Κατά την εξέλιξη διαδοχικών αστυνομικών ερευνών συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι σε διάφορες περιοχές της Κέρκυρας ο 36χρονος υπάλληλος  καθώς και ο 41χρονος.
Σε έρευνες που ακολούθησαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, συνολικά, εννέα 9 κάρτες sim και 6 κινητά τηλέφωνα.    
Οι τρείς συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε για το αδίκημα της σύστασης συμμορίας καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας που διέπει την διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.