Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κατρακύλησε κι άλλο ο ΑΟΚΚ

Football League
10 Φεβρουαρίου 2019 / 16:27
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας ήταν μονόδρομος για τον ΑΟΚΚ, αλλά αυτή δεν ήρθε ποτέ,

αφού έχασε με 1-2 και κατρακύλησε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα στον Βόλο να αυξήσει τη διαφορά στους 12 βαθμούς.
Ο ΑΟΚΚ ήταν μέτριος, είχε ένα καλό πρώτο δεκάλεπτο, αλλά από κει και πέρα δεν είχε ψυχή, δεν είχε πάθος, δεν μπορούσε να συνδυαστεί στον πολύ κακό αγωνιστικό χώρο του ΕΑΚΚ, δέχτηκε ένα γκολ στο 11΄ από τον Γκουντρουμπή και τα πράγματα δυσκόλεψαν από πολύ νωρίς. Η ομάδα της Λάρισας πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις, ενώ η Κέρκυρα προσπαθούσε σπασμωδικά να απειλήσει χωρίς όμως να καταφέρει κάτι ως το τέλος του ημιχρόνου, αν και άγγιξε το γκολ στο 43΄ με τον Λινάρδο, αλλά ο γκολκίπερ του Απόλλωνα, Μαντζάρης, ήταν σε εκπληκτική μέρα.
Στην επανάληψη η κερκυραϊκή ομάδα ήθελε, αλλά δεν μπορούσε. Ασύνδετη και με πολλά προβλήματα ανάπτυξης, δυσκολευόταν να απειλήσει την αντίπαλη εστία. Η αποβολή του Σπίνουλα στο 68 με 2η κίτρινη έκανε τα πράγματα ακόμη δυσκολότερα, παρόλα αυτά, σε μία στημένη φάση στο 78΄ ισοφάρισε με κεφαλιά του Ιωάννου. Κι ενώ προσπαθούσε να φτάσει σε ένα δεύτερο γκολ, σε μία στημένη φάση στο 90΄ ο Χατζής με γυριστό σουτ έκανε το 1-2 και έδωσε στην ομάδα του τους τρεις βαθμούς τη νίκης και τη δυνατότητα να προσπεράσει τον ΑΟΚΚ στη βαθμολογία.
 
Κέρκυρα (Π. Στοΐλας): Κουτζαβασίλης, Σπίνουλας, Ιωάννου, Χαντάκιας (59′ Βίλα), Κούρος, Ν. Κρητικός, Λινάρδος (88′ Μότα), Κόντος, Πασάς (82′ Κρητικός Στ.), Ζορμπάς, Τουράμ.
 
Απόλλων Λάρισας. (Α. Μπελάϊ): Μαντζάρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Καρατάσιος, Σουλιώτης, Χατζής, Λουκάς Ράμος, Μαρκολίνο, Μπραμπίγια (84′ Κοντοές), Πολέτο, Γκουντρουμπής (72′ Τασιουλής)
 

Αποτελέσματα (16η αγωνιστική)

Δόξα Δράμας - Τρίκαλα              1-2
Κέρκυρα - Απόλλων Λάρισας     1-2
Αιγινιακός - Παναχαϊκή               0-0
Κισσαμικός - Σπάρτη                  4-1
Ηρόδοτος - Ηρακλής                  1-1
ΑΕ Καραϊσκάκης - Βόλος            0-1
Αήττητος Σπάτων - Πλατανιάς    0-0
 
Δευτέρα 11/2
Απόλλων Πόντου - Εργοτέλης

 
Βαθμολογία

ΝΠΣ Bόλος                41
Απόλλων Λάρισας     30
Κέρκυρα                    29
Πλατανιάς                  25
Παναχαϊκή                 25
Εργοτέλης                 23
Ηρακλής                    22
Απόλλων Πόντου      21
Δόξα Δράμας             21
Κισσαμικός                21
ΑΕ Καραϊσκάκης       18
Ηρόδοτος                  17
Τρίκαλα                     17
Σπάρτη                      14
Αήττητος Σπάτων      14
Αιγινιακός                  10
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια