Αναστόπουλος: Η επιστροφή

Από τη φιέστα ανόδου του 2004 με τον τότε Υφυπουργό αθλητισμού κ. Ορφανό να βραβεύει τον Νίκο Αναστόπουλο

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Νίκος Αναστόπουλος, ένα μεγάλο όνομα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ένας από τους κορυφαίους γκολτζήδες της χώρας ε

08
Φεβρουαρίου / 2019

ίναι αυτός που αναλαμβάνει τα ηνία του ΑΟΚΚ και θα προσπαθήσει να την φέρει πάλι στα σαλόνια της Superleague. Θα μπορούσαμε να γράψουμε πολλά για τον «Αλενατόρε», αλλά θα περιοριστούμε σε κάποια στοιχεία που έχουν σημασία.
Ο Νίκος Αναστόπουλος είναι ο προπονητής που ανέβασε την πρώτη φορά στη Α΄ Εθνική το 2004 τον ΑΟ Κέρκυρα, επί εποχής Σπύρου Καλογιάννη. Το πάθος του για το ποδόσφαιρο και την προπονητική είναι μεγάλο, ενώ μας δίνει την εντύπωση ότι η «ιταλική σχολή» είναι η προτίμησή του. Άνθρωπος που ξέρει όσο λίγοι το ποδόσφαιρο, αποφάσισε να επιστρέψει στο νησί το οποίο αγαπάει, καθώς έχει και αρκετούς φίλους εδώ.
Το σίγουρο είναι ότι λόγω και των Ολυμπιακών αισθημάτων του περισσότερου κόσμου στο νησί, η επιστροφή Αναστόπουλου θα φέρει και κόσμο στο γήπεδο και αν η ομάδα πάει καλά αγωνιστικά, η συσπείρωση θα είναι πολύ μεγάλη. Βέβαια τη σεζόν 2003-2004 η ομάδα λεγόταν ΑΟ Κέρκυρα, ενώ σήμερα μετά την ένωσή της με τον ΑΟ Κασσιόπης λέγεται ΑΟΚ Κέρκυρας.

Σπύρος Πίκουλας