Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οι τουριστικοί φορείς της Κέρκυρας ζητούν συνάντηση με την Έ. Κουντουρά για το θέμα των απορριμμάτων

διαχείριση απορριμμάτων
08 Φεβρουαρίου 2019 / 14:19

Συνδρομή της Υπουργού Τουρισμού για την επείγουσα αντιμετώπιση του προβλήματος, ζητούν οι Κερκυραίοι ξενοδόχοι και καταλυματίες

ΚΕΡΚΥΡΑ. Επιστολή προς την Υπουργό Τουρισμού κ. Κουντουρά απηύθυναν στις 5 Φεβρουαρίου, τα διοικητικά συμβούλια της Ένωσης Ξενοδόχων και της Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων Κέρκυρας, με μοναδικό θέμα την άμεση πραγματοποίηση συνάντησης στο υπουργείο για την αντιμετώπιση του προβλήματος των απορριμμάτων.

Η επιστολή 

"Αξιότιμη κυρία Υπουργέ,

Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, ως τουριστικός προορισμός ταλαιπωρούμαστε από το μεγάλο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων.

Για να μη ζήσουν οι χιλιάδες των επισκεπτών μας για ακόμα μια σαιζόν αυτήν την τραγική κατάσταση και διασυρθούμε παγκόσμια, αιτούμεθα όπως μας δεχθείτε στο γραφείο σας για να μπορέσουμε από κοινού να συναποφασίσουμε όλα τα μέτρα που θα αποτρέψουν την καταστροφή.

Η Κέρκυρα σταθερά και διαχρονικά αποτελεί έναν από τους κύριους πυλώνες στήριξης του εθνικού τουριστικού μας προϊόντος και η υπόθεση αντιμετώπισης αυτής της κρίσης των τελευταίων ετών είναι εθνική υπόθεση και μόνον έτσι πρέπει να αντιμετωπιστεί .

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την αποδοχή του αιτήματος μας και αναμένουμε τον ορισμό της ημερομηνίας συναντήσεως μας.

Τα Σ.Σ. των φορέων".