Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στο μηχανογραφικό 2019-2020 το Τμήμα Τουρισμού του Ιονίου Πανεπιστημίου

Ιόνιο Πανεπιστήμιο
06 Φεβρουαρίου 2019 / 10:44
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Υπό την αίρεση της τελικής απόφασης του Υπουργείου Παιδείας το Τμήμα Τουρισμού στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο, τίθεται ενώπιον των επιλογών των υποψηφιων,

ώστε να εισαχθούν και να λειτουργήσει από το νέο ακαδημαϊκό έτος 2019-2020. Το Τμήμα Τουρισμού, ενώ περιλαμβάνεται στο ΦΕΚ για την επόμενη ακαδημαϊκή χρονιά, η αναφορά συνοδεύεται από αστερίσκο, που παραπέμπει στην ανάγκη ενός ακόμη βήματος για την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Πηγές προσκείμενες στην Πρυτανική Αρχή διαβεβαίωναν την Τετάρτη το enimerosi.com ότι όλη η δουλειά από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο έχει γίνει: Χώροι, δομές, υποδομές είναι διαθέσιμοι. Απομένει έτσι το τελικό καλώς έχειν από το Υπουργείο που θα ανοίξει το δρόμο και για τις τελευταίες διευθετήσεις εδώ, που είναι όμως δυνατόν να γίνουν εγκαίρως και με επάρκεια.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Είναι ο εκδότης - διευθυντής της Ενημέρωσης. Έχει σπουδάσει και εργαστεί ως μηχανικός και ηλεκτρονικός. Δημοσιογραφεί από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Έχει συνεργαστεί με σχεδόν όλες τις αθηναϊκές εφημερίδες. Διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων, τον οποίον υπηρέτησε και από τη θέση του γενικού γραμματέα στο δ.σ. επί οκτώ χρόνια. Πιστεύει πως η ισχυρότερη ιδιότητα του δημοσιογράφου στην ενημέρωση είναι το ενδιαφέρον του για τα κοινά και στην επικοινωνία η έντιμη και ανιδιοτελής διαμεσολάβηση.