Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το συνδυασμό του παρουσίασε ο υποψ. Περιφερειάρχης Σπύρος Σπύρου

Σπύρος Σπύρου
02 Φεβρουαρίου 2019 / 10:28

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στο δρόμο προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές, ο πρώην Περιφερειάρχης Σπύρος Σπύρου, παρουσίασε τον νέο συνδυασμό του

για την εκ νέου διεκδίκηση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων: «Ο αγώνας ξεκίνησε και θα είναι νικηφόρος. Η κοινωνία έχει κάθε δικαίωμα να μπορεί να επιλέγει τους αυτοδιοικητικούς της εκπροσώπους μέσα από τα σπλάχνα της: Ανθρώπους άξιους, εργατικούς, συνεπείς, οι οποίοι έχουν συμμετάσχει στα δρώμενα στην κοινωνία, από οποιαδήποτε πλευρά, έχουν αφήσει το αποτύπωμά τους σε κάθε μέρος.Το όνομα του συνδυασμού "Ιόνιος Συμμαχία"! Σήμερα στέλνουμε μήνυμα αισιοδοξίας σε όλα τα νησιά του Ιονίου και στους κατοίκους τους δηλώνοντας πως θα είμαστε αδιάκοπα κοντά τους.
Καλώ λοιπόν τους πολίτες να σηκώσουν το κεφάλι και να μην τους ταπεινώνουν, γιατί η εποχή μας δυστυχώς έχει ταπεινώσει τους πολίτες. Οι σημερινοί κυβερνώντες μας έχουν εξοικειώσει στο συμβιβασμό και βλέπουμε πολίτες αγανακτισμένους οι οποίοι έχουν εξαφανιστεί από το προσκήνιο, νιώθοντας απογοητευμένοι, ότι τους εξαπάτησαν».