Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η ΛΑ.ΣΥ. για ΕΛ.ΠΕ. και Γαλιατσάτο

ΛΑΣΥ
01 Φεβρουαρίου 2019 / 18:16

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σειρά συμπερασμάτων της έδωσε στη δημοσιότητα Λαϊκή Συσπείρωση Ιονίων, με αφορμή την είδηση για τις χορηγίες των ΕΛ.ΠΕ. στον κερκυραϊκό αθλητισμό (πετρέλαιο στο ΕΑΚΚ, αθλητικό υλικό σε υποδομές συλλόγων), με τη μεσολάβηση / ευλογίες της ΠΙΝ.

Πιο συγκεκριμένα:

• Με τέτοιες πρωτοβουλίες, «επιδιώκεται μέσα από την "Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη" η εξαγορά της σιωπή και της συναίνεσης των τοπικών κοινωνιών για την επικείμενη ληστρική εκμετάλλευση και καταλήστευση των υδρογονανθράκων της περιοχής…»
• Ο Γαλιατσάτος «με “ξένα κόλλυβα” κάνει προεκλογικές φιέστες, επιδιώκοντας με “ένα σμπάρο δύο τρυγόνια”, αφού επί της ουσίας χρησιμοποιεί την επιδιωκόμενη από τα ΕΛΠΕ συναίνεση του λαού και για την δική του αντιλαϊκή διαχείριση».
• Προσβάλλεται η νοημοσύνη του κερκυραϊκού λαού, «αφού κρύβουν ότι η “Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη” νόμος της ΕΕ, συνεπάγεται επιπλέον φοροαπαλλαγές στους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους, με το μανδύα της ευεργεσίας, ενώ την ίδια στιγμή η τιμή του πετρελαίου είναι στα ύψη και τα κέρδη τους προκλητικά».